Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşgeldin tekerin düz bassın çok pahalı ekipman alıp yanlış kullanım alanından veya şansdan zarar gören arkadaşlarda oldu önemli olan kullanım alanına ve bedenine uygun olsun bilindik marka olsun kurallara uyarsak gerisi kolay
valla bu tür kimyasallar la ilgili kullandıktan sonra bir çok sıkıntı duydum hava filtresi yağ filtresi yağ ve benzin kalitesini sağlam tut herşey güzel oluyor ama sen bende kirlilik olabilir o yüzden düşünüyorum diyorsan fiziki temizlik sonrası orjinal parça ile devam et derim
Değerli üyeler illaki mecliste sesimizi duyurabileceğimiz millet vekillerimiz vardır bu konu ile ilgili bir ortak metin oluşturup mail adreslerine toplu olarak göndersek bir şeyler değişirmi acaba bence değişebilir lütfen aşağıdaki metine uygun gördüğünüz maddeleri ekleyip paylaşabilirmisinz...
Merhaba iyi günler değerli üyeler change.org sitesinde kask kameralarının delil sayılabilmesi ve emniyette muhattap olunabilecek bir birim kurulması için imza kampanyası başlattık . Uygun gelir ise aşağıdaki linke tıklayıp imzalayıp destek olabilirseniz belki bir umut bir şeyleri bir adım öteye...
Merhaba değerli MT Ailesi bir haftadır mahalle araları ve şehir dışı bölünmüş yollarda yolun bir tarafında ki yeşillik alanlardan diğer tarafındaki yeşillik alanlara geçmeye çalışan kaplumbağalara denk gelmeye başladım . Sizlere de hatırlatmak istedim dokunduğunuz anda istenmeyen durumdan kaçmak...
Merhaba değerli MT ailesi dün akşam gece 00:00 sularında celil arkadaşım ile geziyorduk pamukkale denizli istikametinde yol alırken üçgen mevki döner kavşağı ışıklarına yaklaştığımız sırada trafik ışıkları yeşil yanıyordu , hızımız saat de 70 mk civarı iken iki tane şahıs birden önümüze atladı...
Dün akşam saatlerinde arkdaşlarımızdan Gökhan özel kendi gruplarının toplantısına giderken karşı taraf araba sürücüsünün ışık ihlali yapması yüzünden motosikleti ile araba ile çarpışmış ve vefat etmiştir .Mekanı cennet olsun arkadaşımızın bir çok kere uzun yola gittik .Bir çok kaza yapan...
Arkadaşlar merhaba Polycarbonate ve Thermoplastic arasındaki farklar nedir şuanda shark s600 moonlight (Polycarbonate) kullanıyorum kask 4-5 yıl oldu alalı agv nin K-3 SV E2205 TOP 2011 - MISANO (Thermoplastic) olanını almayı düşünüyorum ikisi de farklı malzemeden üretilme aşağıda detayları var...
Merhaba arkadaşlar bu pazar Denizli MT den 7 kişi ile toplamda 500 km uzunluğa sahip bir rotaya çıkmayı planladık çıkış rotamız denizli olup denizli kuşadası şirince yapıp geri dönücez .Rotamız aşağıdadır .
[/url][/IMG]
Merhaba değerli Motosiklet.net üyelerimiz aşağıda paylaştığımız video bizlerin toplu sürüşlerde denk geldiğimiz olaylardır. Bu ilk video filmimiz artıları ile eksileriyle yorumlarınızı bekliyoruz farklı bir kanal olma aşamasındayız . Kanalımıza abone olmanız bizleri mutlu ve çıktığımız yolda...
Merhaba arkadaşlar denizli forum çamlıkta arkadaşımızın kaskı motosikleti üzerinden çalınmıştı arkadaşımızın haberi üzerine gözümüz siyah vizörlü ls2 avında idi ertesi günü akşamı sigara almaya giderken gözüme park edili bir motosikletin üzerinde duran kask çarptı çektim fotoyu attık whatsaap...