Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benden önceki sahibinden kaynaklı yaşanmış bir problem fakat ayrı bir karter yok karter ile blok bir yani blok değiştirmeye girmek istemem bu sebepten arada oynayan rakamlar 3.500 sterline kayıyor işçilik hariç olmak üzere özellikle kalıcı olarak sağlıklı bir işlem uygulamak istiyorum fakat...
Selamün aleyküm cümleten, 31 Temmuz 2025’te Korlas’tan ikinci el 2017 Ducati Monster 1200S almıştım. Motoru alırken satıcı karter tapa kısmında daha önce işlem olduğunu söylenmişti. Ben de sadece yivlerin ağız yediğini düşünüp “Helicoil ile hallolur” demiştim ama genel bakımlarını yaparken işin...
Ben de İstanbul'da ikamet ediyorum. Motospartan'da buji bulunduğunu bilmiyordum, ceket sırt koruması için Kadıköy'deki mağazalarına gitmiştim.
Tekrardan teşekkürler
Merhabalar,
Yaklaşık 2 ay önce yıllardır hayalini kurduğum motosiklet olan, yeşil bir XSR 700 aldım.
Aldığımda 30 bin Kilometrede idi ancak bu 2 aylık süreçte 40 bine yaklaştım. Ağır bakımını yapmak için buji ve hava filtresini de değiştirmem gerekiyor.
Aramızdaki bilgi sahibi kişilere sorum...