Bilgi Sıfır kullanıcısının son içeriği

1. B

Başıma gelen ilk olayı iyi atlattım

Merhaba motorum 150cc 1 aylık bir motor ilk motorum ve 280 km kadar gittim gece güvenlik olduğumdan işde iken motoru siliyorum çok kirlenincede yıkıyorum acemi olduğum için videolardan aldığım bilgiler ile idare ediyorum geçtiğimiz çarşamba ilkkez e5 e çıktım yolda motor yüksek devirlerde...
  2. B

marş a basıyorum acayip bir ses geliyor

Merhaba motoru az önce çalıştırayım dedim ve kontağı çevirince hiç sıkıntı yok farlar gösterge hepsi çalışıyor fakat marş a basınca farlar gösterge kısılıyor ve marşı almıyor tır tır tır elektrik sesi gibi bişey geliyor ve motor çalışmıyor vurdurmayı bilmiyorum acemiyim ve bu olay ayak fren i...
  3. B

Egzoz susturucusunu sökersek ne olur?

Merhaba sıfır motorun orjinal egzozun daki susturucuyu sökersek herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım? ve motordaki etkisi ne olur yardımcı olursanız sevinirim (gece güvenlik olduğumdan sıkıntıdan ugraşıp duruyorum motorla cevabını alabilirsem sabah söküp çıkıcam yola :))
  4. B

Motoru yükseltmek

Merhaba motoru azda olsa yükseltmek istiyorum nasıl olmalı nereden yapılacak kullanış açısından deişiklikler nasıl olur ve ne kadara mal olur? amasörlerden yapılabiliyormu parça gerekmeden?
  5. B

Lastik Önerisi (resimli)

Merhaba yeni motor aldım ve almadan öncede lastiklerinin sorun çıkaracağını biliyordum fabrika çıkışı lastikler kayıyor ve kaliteli bi lastik almam lazım fiyatı çok önemli deil Ön Teker Ebadı: 90/90-16" Arka Teker Ebadı: 110/80-16"
  6. B

Farklı bilinmeyen şık koruma demiri

arkadaşlar 150 cc motor aldım motorum rks titanic koruma demiri taktırıcam fakat alışılmışın farkında motoru çok şık gösteren tasarımlar varmı merak ediyorum illaki vardır ama bulunamazsa kendim imalatını dahi ileride yapabilirim aksesuarlar ufak da olsa bir görünüş katıyor
  7. B

Stop ediyor (yakıttan mı)

merhaba motorum bu sabah teslim edildi servisinde kontrol edildi fakat garajımda bir çalıstırıp yürütüyüm dedim ve sorunsuz çalıştı fakat kalkışta debriyajı tam çektim ve vitesi 1 e aldım devir göstergesi 2-3 gibi gaz verip debriyajı yavaş yavaş bırakdım birkaç denemede motor bir adım gidip...
  8. B

kampana firen sökülüp disk firen takılırmı?

merhaba motorumu bugün teslim aldım rks 150 titanic analog ekran olan 2015 motorun ön freni disk arka fren ise kampana ben kampana firen hakkında sadece disk firenden daha kötü olduğunu duydum bilgim yok ve eger kampana fireni disk ile deiştirmek istersem böle bir imkan varmı ve nekadara mal...
  9. B

Başımıza gelenler

evet bugün rks 150 titanic modelini aldım yarın teslim edilecek 2015 model diye geçiyor şimdi gelelim konuya yaş19 araba kullanmakda başarılıyım otoparkda çalısıyorum fakat vitesli motor hiç kullanmadım yapmam gerekenlerin farkında olsamda hatalarım illaki olacakdır aldığım motordan da...
  10. B

Bu fiyat nasıl oluyor?

Mondial x-treme max 150 cross Fabrika: 4290TL Bayii: 4030TL+kask-kilit www.zengen.com.tr:3650TL olarak satışa sunmuş bayii yi anladık indirimli satıyorda arkadaş bu zengen neyin nesi güvenilirmi?
  11. B

Akıl verin acemiyim

Merhaba içimde motor hevesi başladı başlangıç olarak cross motor tavsiye edilmesede ben mondial in x-treme max 150 modelini 3 gün içerisinde alıcam fakat motoru işten eve evden okula gibi şehir içinde asfaltta kulanıcam ve kask olarak cross kask kullanılabilirmi? ve lastik önere bilirmisiniz
  12. B

Asfaltta Cross ve cross kaskı(bilgisi olan yardım etsin)

Merhaba içimde motor hevesi başladı başlangıç olarak cross motor tavsiye edilmesede ben mondial in x-treme max 150 modelini 3 gün içerisinde alıcam fakat motoru işten eve evden okula gibi şehir içinde asfaltta kulanıcam ve kask olarak cross kask kullanıla bilirmi? ve lastik önere bilirmisiniz:P
  13. B

Mondial X-Treme Max 150 (Cross)

Cross motor benim gözümde çok havalı duruyor ve başlangın içinde bütçeme uygun mondial X-Treme max seçtim fakat çin malı dökülür başın ağrır gibi bir sürü kelimeler duyuyorum ve kullanıcılarından yardım istiyorum sizce nasıl almalımıyım? Kuba da var ama mondial daha iyi görünüyor
  14. B

Sizce almalımıyım?

Merhaba yaşım 19 daha önce hiç viteslimotor kullanmadım ve tarz olarakda enduro çok hoşuma gidiyor deli gibi süresimvar trafikte aralardan kaçasımvar :queen: ben biraz araştırdım ve bütçeme uygun 2 motor var MONDİAL X-TREME MAX 150 - KUBA BLACK CAT sizce hangisini almalıyım...

Yeni mesajlar