Akıl verin acemiyim

Merhaba içimde motor hevesi başladı başlangıç olarak cross motor tavsiye edilmesede ben mondial in x-treme max 150 modelini 3 gün içerisinde alıcam fakat motoru işten eve evden okula gibi şehir içinde asfaltta kulanıcam ve kask olarak cross kask kullanılabilirmi? ve lastik önere bilirmisiniz

kask secimin sana kalmış olabilir kask cross kask hem cross motor aldıgındada sıkıntı cekmezsn ama kask konusunda şehir icinde full race veya ceneden acılır kask alsan daha faydalı olacagını dusunuyorum ben lastik konusuna gelincede micheal lastik almanı oneririm tabi senin motorun lastigi kaçlık ozelligi ne bilmiyom bulursan micheal al micheal lastıkten şaşmamak lazım ;)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Ben Yamaha Wr125 R öneririm. BEnim de ilk motorum. Aynı amaçla, şehir içi kulanım için, tercih ettim. Üzerindeki orjinal lastkiler, benzelerinin aksine, asfalta çok daha uygundur.
PAhalı olabilir, ama kalitede rakiplerini sollar geçer. Cross kask sorun olmaz. Ancak çoğunda vizör yoktur. Vizör'süz sürüş serin ve rüzgarlı havalarda beni rahatsız eder. Vizörlü hatta, içinde bir de güneş vizörü çıkan modelleri tavsiye ederim.

Ama bunların hepsinden önce temel sürüş eğitimi almanda fayda var. O eğitim sonunda, kim bilir, belki motor tercihini değiştireceksin. :)
Hayırlı olsun şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar