marş a basıyorum acayip bir ses geliyor

Merhaba motoru az önce çalıştırayım dedim ve kontağı çevirince hiç sıkıntı yok farlar gösterge hepsi çalışıyor fakat marş a basınca farlar gösterge kısılıyor ve marşı almıyor tır tır tır elektrik sesi gibi bişey geliyor ve motor çalışmıyor vurdurmayı bilmiyorum acemiyim ve bu olay ayak fren i yukardaydı alçaltmak için vidasını ayarladım freni sıkdım bundan sonra oldu alakası olamaz gibi duruyor bir bağlantısıyok sonuçta sabaha kadar çalıştırmam gerekiyor işteyim suan eve gitmem gerekicek :pale:

Akün zayıflamış ya da tesisatın bir yerinde şase var. Kontağı aç vitesi ikiye tak debriyajı çek yokuş aşağı sal hızlanınca sert şekilde debriyajı bırak

Akün zayıflamış ya da tesisatın bir yerinde şase var. Kontağı aç vitesi ikiye tak debriyajı çek yokuş aşağı sal hızlanınca sert şekilde debriyajı bırak

motor yeni 3 hafta oluyor alalı vurdurmayı hiç denemedim ama motor vitesde iken ittiğimde frenliyor yokuşta 2ye aldığım zaman zararvermesin motora?

bu havalarda böyle olması normal motorlar sık çalısmayınca aküler soğugun etkisinden daha cabuk zayıflıyor vurdur calıstır bıraz gez sıkıntı kalmaz

Akü bitmiş vurdururarak çalıştırın biraz çalıştıktan sonra akü eski haline gelecektir

aküdenmiş gerçekden acemi olduğum için bilemedim çıkan ses baya garip geldi çünki neyseki düzeldi çok mutluyumyaaa :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar