Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir motorsiklet 170km/h görmesi icin nekadar güc gerekir adam 200cc motorla 150 zor görüyü
pejo 2 zamanlı tamam o yapar
ama 4 zamanlı cg nasıl o kadar hız yapabiliyo rüzgar deliyomu
Neden piyasayı sarsacak?
Bunun birçok nedeni var aslında. Bunların başında diğer hiçbir motosiklette görmediğimiz “Hadi Canım!” diyeceğiniz özellikleri barındırması yatıyor. Nedir bunlar?
Kırılmaz Plastik Aksam: Evet yanlış duymadınız bu motosikletin çamurluğuna ve karanajına çekiçle dalsanız...
selam yardım edermisiniz?
motor 10.5 devirde yanlşlıkla teker oldu ara taraf yere fan deydi
sorna pat diye yere düştü motor konak çeviriyom hic bişey çalışmıyor sorna ayak la çalıştırdık gösterge led gelip gidiyo sinyal sürekli yanıyo
devir saati çalışmıyo düdük çalışmıyo
motor kesiciye...
yanış bilgi vermek istemiyorum ama dorumu acaba?
benim ybr var motorcu bindi 1 vides 2 vides 10bindevir de 2 den 1 bi aldı motor fireni devreye girdi fln
motor acıldı dedi
caşışırken zor calışıyodu şimdi tek sefer
gazı kapatınmı tepki yüksek olurdu azaldı
videslerde deviri daha seri görüyü
sentil çakısı almaya gitim 0.05 0.10 0.20
öyle devam ediyo
ybr sibop ayarı 0.08-0.10 ama adam böyle sibop olmaz dedi motor calşmaz dedi o 0.80 1.00 dir o dedi
hangisi doru
Selam motorum 6.000km de daha bir kere servis yüzü görmedi Konya/Beyşehir de servis yok ehliyet de yok ben /yağ/filitre/gidon/firen sapı/xenon far/ aldım
Xenon hariç bunları kaç para işlik ister sibop/ve karbüratör /temizlenip ayar yapılacak.:santa::silent:
Selamaleyküm
Ybr125/2014 model/5500km
Motor çekiş kalmadı toprakta bile pati çekmez hale geldi.
Karbür memesi temizledim sonra geri taktım cekiş eh işte güzel
Ama önceden 100 çok seri geliyordu
Ama temizlendikten sonra 6-7devir sonra yavaş geliyor
Motorcu ya sordum fazla hava dan...
Bu gün karbüratör temizlemeye calştım sadece ortadaki şeyi söktüm temizledim sonra geri toplar ken hava filtresi karbüratör arasındaki boru cıktı silikonlu muş geri topladım şimdi motor 80-100 zor görüyi ama çekiş artı hız düştü
Neden kaynaklanıyor olabilir 7bin devirde den sorna çok yavaş...
Herkes wr125 al diyor değer kayıp etmiyor diye. Amaha Honda çok güclü ve pahalı kararsız kaldım
wr125 çok güçsüz fiyat uygun :pr: kararsız kaldım
Hangisi
125cc en güclü motor tavsiyesi istiyorum a1 ehliyet yasası cıktı ben ehliyetsiz yaklaşık 1 sene ybr 125esd kulandım artık bana gücsüz geliyor
125 arasında en güclü 15kw gecmiyen motor varmı acaba:pr:
Tamiciye gitim adam 600 1000cc motor lara bakıyor dedim beniki cin deyil gitik
Sikayet ne dedi 20tl yakıtla 70km gidiyor dedim bekle sosu dedi sorna sibop kapanı actı raskele yarm tur sıktı
Şimdi bu adam numarasız raskele sıktı
Benden 30tl para aldı şimdi bu adam işi biliyormu
Kusura...
Ben 1.vites Kesici Ye Sokuyom Debriyaj Cat Saliyom Motor Boguluyor Neyse Devir 5-7 Teker Geliyor Bogulmadan
2 Vitesle Bin Türlü Yol Dendeim Gelmiyor 3 Kisi Bindik Gene Gelmedi Direk Boguluyor Motor ilk Motorum Ybr Baska Ybr Bin Medinm Milet 100cub Motor Da Tek Kisi şah Yapiyor Ben Yapamiyorum...