Ybr sibop ayarı

Tamiciye gitim adam 600 1000cc motor lara bakıyor dedim beniki cin deyil gitik

Sikayet ne dedi 20tl yakıtla 70km gidiyor dedim bekle sosu dedi sorna sibop kapanı actı raskele yarm tur sıktı

Şimdi bu adam numarasız raskele sıktı

Benden 30tl para aldı şimdi bu adam işi biliyormu

Kusura bakmayn yazm kötü olabilir

Pazar günü sıfır motor topladım subapları elimle ayarladım, çalıştırdım herşey tıkırında. En az 2000km ayar istemez. Sence işi bilenler olamaz mı sentil kullanmadan subap ayarlayabilecek :)

Zaten ybr nin subap aralığı sentilde olmayabiliyor. Usta adam el ile ayarlar. Hatta jiletle bile. Ben 40.000km de bir kez yaptırdım.

Nasil ayarliyorsunuz peki anlatinda bizde yapalim. Volani cevince pısss diye ses geliyor basinc kaciriyor benimkide

30 tl fazla ama bilmiyorum bölgeye göre değişebilir fiyat, sentil olmadan subap ayarı yapan adama ben bir daha gitmem açıkçası, herkesin fikri ayrıdır tabi.

Motor tamamen soğuk iken subap ayarı yapılır birde kesinlikle sentil çakısı kullanılması gerekli çünkü her motorun subap değeri aynı değildir hassas bir ayar yapılması lazım
motorun çok yakıyorsa karbüratör ayarına baktır eğer subap sesi var ise o zaman subap ayarı yaptırmak gerekli bende bilmiyordum subap ayarı yapmayı tamirciler zaten 20-30 tl istiyor gittim 10 tlye çakı aldım netten videolar izledim sonra ayarı çektim eskisine göre ses epey azaldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar