berkeyns kullanıcısının son içeriği

1. B

2016 YENİ EHLİYET(ler) Sistemi A1 hakkında bir sorum var

10/12/1998 Doğumluyum 4 yıldır falan motorlara ilgim var cup/mondial uag 125 namıdiğer eşek tarzı falan değil.Herneyse A1 Ehliyeti 125cc'ye kadar oluyor ya bu yeni yasamızda(2016).Ben A2 ehliyetinin fiyatını bilmiyorum , sizce yeni yasada bulunan A1(125cc'ye kadar) ehliyetinin sürücü kursundaki...
  2. B

A2 16 yaş mı oldu

Arkadaşlar a2 ehliyeti 16 yaş oldu diye bir söylenti var doğru mudur
  3. B

Vites düşürülürken/Yükseltilirken dikkat edilmesi gereken şey

Arkadaşlar çok motor süremiyorum açıkçası yaşım ehliyet yaşından küçük olduğu için , fırsat buldukça sürmeye çalışıyorum hayranım motorlara...Moto sohbette gezerken rastladığım bir konuyu danışmak istiyorum.Vites düşürürken/yükseltilirken aragaz vermemizi önermiş birisi bu nedendir?Vites...
  4. B

Arkadaşım r125 alacak kıyafetleri nasıl almalıyız hangi marka ne kadar fiyata?

Arkadaşım r125 alacak vitesli-debriyajlı motor deneyimi var hemde bayaa çok...Kıyafetleri nasıl almalıyız? hangi marka? hangi fiyata? nasıl bir aşama atlamalıyız hangi siteden almalıyız ? linklerle beraber tavsiye alabilirim
  5. B

Race motorlarda olan bir işareti soracağım

Arkadaşlar motorların alttaki resimde işaretlediğim alanı var böyle bir şekil var o neyi ifade ediyor nedir o ne işe yarar ? http://j1304.hizliresim.com/18/s/mdwuq.jpg
  6. B

Ben siteye yeni üyeyim merhabalar bir kaç sorum olacak??

ÖNCELİKLE 15 YAŞINDAYIM MOTORLARA AŞIRI İLGİM VAR ARA SIRA ARKADAŞLARIMIN YANINA GİDİP SCOOTER SÜRÜYORUM 1-15 yaşındayım JAWA 125 Dakar (ucuz) almayı düşünüyorum motora başlamak için uygun mudur? 2-Motoru köyde sürekli dağlık arazide kullanıcam ruhsatsız ve hiçbir belgesiz alsam olur mu ...