Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10/12/1998 Doğumluyum 4 yıldır falan motorlara ilgim var cup/mondial uag 125 namıdiğer eşek tarzı falan değil.Herneyse A1 Ehliyeti 125cc'ye kadar oluyor ya bu yeni yasamızda(2016).Ben A2 ehliyetinin fiyatını bilmiyorum , sizce yeni yasada bulunan A1(125cc'ye kadar) ehliyetinin sürücü kursundaki...
Arkadaşlar çok motor süremiyorum açıkçası yaşım ehliyet yaşından küçük olduğu için , fırsat buldukça sürmeye çalışıyorum hayranım motorlara...Moto sohbette gezerken rastladığım bir konuyu danışmak istiyorum.Vites düşürürken/yükseltilirken aragaz vermemizi önermiş birisi bu nedendir?Vites...
Arkadaşım r125 alacak vitesli-debriyajlı motor deneyimi var hemde bayaa çok...Kıyafetleri nasıl almalıyız? hangi marka? hangi fiyata? nasıl bir aşama atlamalıyız hangi siteden almalıyız ? linklerle beraber tavsiye alabilirim
Arkadaşlar motorların alttaki resimde işaretlediğim alanı var böyle bir şekil var o neyi ifade ediyor nedir o ne işe yarar ?
http://j1304.hizliresim.com/18/s/mdwuq.jpg
ÖNCELİKLE 15 YAŞINDAYIM MOTORLARA AŞIRI İLGİM VAR ARA SIRA ARKADAŞLARIMIN YANINA GİDİP SCOOTER SÜRÜYORUM
1-15 yaşındayım JAWA 125 Dakar (ucuz) almayı düşünüyorum motora başlamak için uygun mudur?
2-Motoru köyde sürekli dağlık arazide kullanıcam ruhsatsız ve hiçbir belgesiz alsam olur mu ...