Berkec. kullanıcısının son içeriği

1. Berkec.

LS2 MX436 Kaskı kullananlara bir sorum olacak

Herkese keyifli forumlar :) Bahsi geçen kaskı almayı düşünüyorum ancak havalandırmalarının sürekli açık olması kış için beni düşündürüyo var mı bu kaskı kullanıp kış performansını değerlendirebilicek olan Aynı şekilde havalndırması yaz için de yeterli midir
  2. Berkec.

Buğu önleyici sıvı

Carrefour'a buğu önleyici spreyler gelmiş: Carpex: 7 TL Autokit, Carrefour ve Space markalarının spreyleri ise 4 TL Carrefour'un buğu önleyicisini aldım sizce Carpex mi almalıydım
  3. Berkec.

Zeyil işlemi sorunu

Merhabalar motosiklet.net ailesi, 2013 yılında Mototal Kızıltoprak'tan Honda Spacy aldık. Bir kaç gün önce, geçen yıl zorunlu trafik sigortasının süresinin dolduğunu fark ettik yenilemek için bir sigorta acentasına gittim fakat motosikletin plakası babamın üstüne çıkmıyor üstelik YK olarak...
  4. Berkec.

Ekipmanın önemi (Korumalar olmadan kaza yapanlar bakabilirler mi)

Kaza yapan abilerim kardeşlerim öncelikle geçmiş olsun sizlerden bir ricam olucak kaza sonrasında kolunuzdaki sıyrıkların vs. fotoğrafını çektiyseniz bu konuda paylaşır mısınız? İnsanların koruma ekipmanlarına bakış açısının değişmesi lazım aileme mont aldırmak istiyorum ama sadece hava olsun...
  5. Berkec.

Forumda yaşadığınız sorunlar

Saygıdeğer forum yöneticileri iletişim bölümünde bize ulaşın kısmından sorunumu iletmeye çalıştım ancak yaşadığım sorun yüzünden o mesajın size ulaştığını bile sanmıyorum başka çağrem kalmadı böyle bir konu açmak zorunda kaldım bu sorunu halledeceğinizi umuyorum Diğer üyeler bana mesaj...
  6. Berkec.

R25 VS CBR 250 Anket

Çok tartışmalı bir konu güzel bir anket olması dileğiyle :)
  7. Berkec.

Yorumsuz :(

Yorumsuz :pale:
  8. Berkec.

Sizce yeni ehliyet yasısı 150 ccleri nasıl etkileyecek

Sohbet muhabbet amaçlı böyle bi konu açtım yeni ehliyet yasasında bildiğiniz gibi A1 adında yeni bi ehliyet sınıfı ortaya çıkıyo bu ehliyet sayesinde 16 yaşına girenler 125 cc'ye kadar motosiklet kullanabilicek A2 ise 18 yaş isticek ve 500 cc altı olucak (Honda nın Almanya sitesinde CBR 500 ü A2...
  9. Berkec.

A2 den B ehliyete geçmek hakkında

Herkese mutlu sürüşler tekeriniz düz bassın geçenlerde bi arkadaşım A2 ehliyetine B ekletildiğinde B ehliyetini eski sisteme göre yani stajyer ehliyet olayına girmeden aldığımızı söyledi pek inanamadığım için sizlere sormak istedim böyle bişey gerçekten oluyo mu ---------- Mesajlar...
  10. Berkec.

LS2 396 FF Alıcam

Eğer yarın Motosella bi süpriz yapmazsa bu kaskı almayı planlıyorum renk veya desen konusunda pek emin değilim almaya gidince bakıcam bu kask hakkında yorumlarınızı bekliyorum
  11. Berkec.

Bisikletin gidonu sıkıştı

Herkese kazasız belasız sürüşler, tekeriniz düz bassın Eski bi bisikletim var ve bunu yazlığa götürmek istiyorum araba küçük olduğu için her şeyi teker teker sorunsuz söktüm ama gidon maşadan bir türlü ayrılmadı üstüne bir de ayar vidasını ne kadar sıktıysam da direksiyon ayarı arada bir...
  12. Berkec.

Honda CB 125 E geri döndü

http://honda.com.tr/motosiklet/commuter/cb125e/fiyat[/URL] Fuar zamanı CB 125 E'nin Nisan ayında geri dönüceğinden bahsetmiştik. Tam Nisan ayına girdiğimiz an geri dönmüş ve fiyatı 4.950 TL olarak belirlenmiş bence hala makul alıcaklara şimdiden hayırlı olsun tekeriniz düz bassın :)
  13. Berkec.

Honda CB 125 E Nisan da geri dönüyor

Bugün motosiklet fuarına gittim honda sandına geçip model ve fiyat listesi aldım model listesinde CB 125 E yi de gördüm ve görevliye sordum görevli de bunun Nisan da geri dönüceğini söyledi :mrgreen:

Yeni mesajlar