Bisikletin gidonu sıkıştı

Herkese kazasız belasız sürüşler, tekeriniz düz bassın
Eski bi bisikletim var ve bunu yazlığa götürmek istiyorum araba küçük olduğu için her şeyi teker teker sorunsuz söktüm ama gidon maşadan bir türlü ayrılmadı üstüne bir de ayar vidasını ne kadar sıktıysam da direksiyon ayarı arada bir bozuluyo yardımlarınızı bekliyorum
bisikletin benzeri bu:
20267_2601-2401%20colorado%20erkek%20copy.jpg

Onu da denedim bilyalar dağılmasın diye kople çıkaramadım ama baya gevşettim hala gidonla maşa ayrılmadı bundan 2-3 yıl önce ön maşa kırılmıştı bisikletciye götürüp yenisini taktırdım takılırken içeride kalan bi çapak sıkıştırmış olabilir mi

maşayı çıkarmana gerek yok bence gidonu ve tekeri çıkarman kafi gelecektir. gidon sadece tepesinde ki bir mil vidasından çıkarılır genelde alyan anahtarla açılır gevşettikten sonra çıkmıyorsa içindeki parça paslandığı için yapışmıştır tekeri bacakalarının arasında direksiyonu sağa sola döndürerek hareket ettire ettire çıkar. maşa göbeğindeki büyük vidaları sökmene gerek yok bilyaları dağıtırsın bir sürü iş gidon mili yeterli gelecek sana gidonu T şeklinde düşüncü Tnin en alt ucunda mil vidası epey uzun bir mildir. tamamen sökmeden gevşeterek çıkaracaksın.

Çok eski bi bisiklet kesin paslandığı içindir teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar