Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LS2'nin geçen sene 4 yıldız diye aldığım FF350 modeli geldiğinde bir şey farkettim. Kutunun üzerinde ve vizör jelatininin üzerinde FF351 yazıyordu fakat kaskın içindeki etikette FF350 yazıyor. İşin ilginç tarafıysa şu LS2'nin FF351 modeli sharptan 1 yıldız almışken FF350 modeli 4 yıldız almış...
Bugün dışarıda yemek yerken gördüğüm CBR 600 RR Kullanan bi abimizi 22. kez kasksız gördüm. Ekipmanı da güzel aslında. Revit mont filan giymişti ama gel gelelim kask takmamıştı. Motorunu park ettikten sonra motorun hanına gittim ve depo kapağına küçük bi not bıraktım :P
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama şöyle bir video buldum. Güzel ülkemizin güzel polisi gopro kullanılıyor diye nasılda tepki gösteriyor https://www.facebook.com/Paylasman/videos/1205548086126181/
Zaten motoru bir kez çalınıp bulunan birisi olarak bir zincir almayı düşünüyorum fakat internette araştırırken bir çok kaliteli kilit buldum ve en iyi hangisi olduğuna karar veremedim. Bütçem 200 lira olduğu için bu kilitleri seçtim. Sorumu sabırla yanıtlarsanız beni çok sevindirirsiniz.
ABUS...
Mondial XtremeMax 150 motosikletim var. Motosikletimi 5 aydır kullanmıyorum. 6 ay önce motosiklet yağını değiştirdikten sonra yaklaşık 200-250 km kullandım ve bir daha kullanmadım. Malum havalar ısınmaya başladı ve kullanmaya başlayacağım. Yeniden yağ değişimi yapmam gerekiyor mu yoksa 1000 km...
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta çarşamba günü (19.11.2014) henüz geçen ay aldığım motorumu Şile'de Çağlar Sitesi'nin arka girişine çekmiştim. Havaların yağışlı olması sebebiyle 1 hafta hiç kullanmadım. Oturduğum blok ön tarafa baktığı için 1 hafta hiç kontrol de etmedim çünkü diğer site...
Merhaba arkadaşlar. Yazın kısmetse ikinci el ilk motorumu almayı düşünüyorum. Uzun bir araştırmadan sonra bu iki motor arasında çok kararsız kaldım. Mondial parça sıkıntısı açısından bulunması çok kolay. RKS ise tam aksine zor parça bulunan bir marka. RKS bir tık önde gibi duruyor gibi geldi...
119 liraya ehliyet kursu yanlış okumadınız. Sehirfirsati diye bir sitede gördüm bunu. Ne kadar doğrudur nedir ne değildir bi bilginiz var mı? http://www.sehirfirsati.com/deals/anadoluyakasi/yesilisik/5291848
Yeni motora başlayacağım. Daha önce hiç motor deneyimim olmadı. Yaklaşık 3 haftadır çeşitli motorlarla ilgileniyorum ama bugün arkadaşımın gösterdiği bu 2 motor arasında kararsız kaldım. Salcano Wolf tip olarak şık bir motor değil fakat parçaları kaliteli. Rks Titanic 150 ise çok şık ve bir o...
Merhabalar. Forumda yeniyim. Yaz ortası gibi 2.el 150cc kros motor almayı düşünüyorum. Bütçem 3000 lira. Şilede yaşıyorum. Motoru kampüs içinde ve 50-60 km'lik ufak arazi gezileri yapmak için kullanacağım. Aklımadki motor Mondial X-Treme Max. Motorda aradığım özellikler çok yakmasın ve arıza...