bergamalee kullanıcısının son içeriği

1. bergamalee

Motosan TR150 - 180cc sizce ?

İyi akşamlar abilerim babamın bugün aldıgı bir motordan size bahsedicem babam bu konularda cok meraklıdır ve yani benim görüşümce tek olabilicek bir motor aldım sayılır tek olmasıda bizim için parça sıkıntısı ortaya çıkarıcak tabiki biliyoruz orjinalden 150 cc olan bu motorumuzu ustamızla...
  2. bergamalee

sizce ne renk şerit çekmeliyim ?

mavi cg motorsikletime ne renk şerit tavsiye edersiniz :D
  3. bergamalee

Motosan TR150

Motosan tr150(ÜSTTEN EKSANTRİKLİ ) modeli motorumun silindir hacmini büyütmek istiyorum yapılabilir mi ? nasıl ? Motor örnek olarak altta var :) şimdiden teşekkürler
  4. bergamalee

Beyler Bana devir kesici kit lazım İLGİLENİN

Selam Arkadaşlar bana 200cc için devir kesici kit lazım bi yardım ederseniz sevinirim birde şeması olursa iyi olur
  5. bergamalee

Asya Ksr150 granaj

Arkadaşlar foruma uzun bi aradan sonra geri döndüm sizden istegim kendimiz kafamıza göre toplamak amaclı aldıgımız ASYA Ksr 150'ye göre yapmak istediklerim - Ksr'nin kuyruk kısmı çok kaba duruyor ona uygun bir kuyruk önerisi - üstünde kullanacagım bi perfomans egzozu - fark kısmı için yeni bir...
  6. bergamalee

100cc cup devir kesici girer mi ?

100 cc Cup motorlarda devir kesici sesini alabilirmiyiz ? alabilirsek nasıl ? http://www.youtube.com/watch?v=LFYE-7iOLaE
  7. bergamalee

100cc motorlarda kesici

merakımdan soruyorum 100 cc cuplarda kesici oluyormu oluyorsa nasıl oluyor ?
  8. bergamalee

sizce nasıl ?

aynı tip motoruma ybr arka granajları nasıl takabilirim ?
  9. bergamalee

dış lastik önerileri ?

modial mg 125 classic motorum için arka dış lastik önerilerinizi bekliyorum...
  10. bergamalee

cg gösterge komple.

arkadaşlar mondial mg 125 classic motoruma digital gosterge takıcam sizce bu olurmu nasıl ytapıcam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-cg-gosterge-komple-ibresiz-dijital-yeni-model-79749616/detay
  11. bergamalee

plaka yenileme ?

Arkadaşlar motorumun plakası oldukça büyük ne yapabilirim yenileyebilirmiyim nasıl yapıcam ne kadar tutar yardım edermisiniz:salut:
  12. bergamalee

İlk ve son olacak motorum.

Herkese hayırlı Ramazanlar motorcu kardeşlerim size biraz aldıgım motordan fotolar yükleyecegim insallah begenirsiniz 1'de sorum olacak motorsu eve koyarken rüzgarın siddetigle motorun farına kapandındı direksiyon yan olmasaydı hiç bir şey olmayacaktı ne yapayım bende kaynak lattırdım ama kötü...
  13. bergamalee

Mondial KH 100 çelik jant boyama

arkadaşımın motorunun jantlarını boyayacagız nasıl ve neyle :king:boyamalıyız yardım!
  14. bergamalee

100cc CUP egzoz önerilerinizi bekliyorum

Sevgili dostlarım yeni aldıgım motor için sizden güzel egzoz tavsiyeleri bekliyorum havalı bişey olsun para önemli degil.:wiinkk:
  15. bergamalee

bisan terra 125 kaporta

arkadaşlar biz drag motorları yapmaya çalışıyoruz motorumuzun her türlü ayarları ve parçaları degişti ama full kaporta bulamadım bulmama yardım edermisiniz *şimdi masraf yapma diceksiniz ne yapalım hastalık...:cherry:

Yeni mesajlar