Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar abilerim babamın bugün aldıgı bir motordan size bahsedicem babam bu konularda cok meraklıdır ve yani benim görüşümce tek olabilicek bir motor aldım sayılır tek olmasıda bizim için parça sıkıntısı ortaya çıkarıcak tabiki biliyoruz orjinalden 150 cc olan bu motorumuzu ustamızla...
Motosan tr150(ÜSTTEN EKSANTRİKLİ ) modeli motorumun silindir hacmini büyütmek istiyorum yapılabilir mi ? nasıl ? Motor örnek olarak altta var :) şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar foruma uzun bi aradan sonra geri döndüm sizden istegim kendimiz kafamıza göre toplamak amaclı aldıgımız ASYA Ksr 150'ye göre yapmak istediklerim
- Ksr'nin kuyruk kısmı çok kaba duruyor ona uygun bir kuyruk önerisi
- üstünde kullanacagım bi perfomans egzozu
- fark kısmı için yeni bir...
arkadaşlar mondial mg 125 classic motoruma digital gosterge takıcam sizce bu olurmu nasıl ytapıcam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-cg-gosterge-komple-ibresiz-dijital-yeni-model-79749616/detay
Herkese hayırlı Ramazanlar motorcu kardeşlerim size biraz aldıgım motordan fotolar yükleyecegim insallah begenirsiniz 1'de sorum olacak
motorsu eve koyarken rüzgarın siddetigle motorun farına kapandındı direksiyon yan olmasaydı hiç bir şey olmayacaktı ne yapayım bende kaynak lattırdım ama kötü...
arkadaşlar biz drag motorları yapmaya çalışıyoruz motorumuzun her türlü ayarları ve parçaları degişti ama full kaporta bulamadım bulmama yardım edermisiniz
*şimdi masraf yapma diceksiniz ne yapalım hastalık...:cherry: