Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kontak açtığımda yokuş yukarı çıkana kadar aküdeki güç azalıyormuş. 1-2 saat motoru dinlendirdikten sonra tekrar denedim bu sefer vurdurabildim.
Hiç bilmiyorum sağ sinyale bastım yavaş yavaş azalmaya başladı sonrasında sadece arka sağ sinyal hızlı yanıp sönmeye başladı. Kablolar vs. çıkmış...
motorum şu an 500km civarında alalı 3 ay oldu 2 kere eve çıkarmak zorunda kaldım ilkinde sıfır iken çıkarmıştım daha 1km iken aküsü zayıflamıştı yeni aküdür diye bir şey demedim vurdurarak çalıştırdım şimdi 6 gündür eve çıkardım yine bu sefer dışarı indirmeden önce evde marş almıyordu ekranı...
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Otobüs ile götürürsem fiyat gidiş-geliş neredeyse 10binlik olacağım. Mümkün olursa gidişi sabahtan 1 araç 1 motosiklet şeklinde yan yana gitmeyi düşünüyorum dönüşü de yine sabahtan çıkıp akşam gelirim.
Son olarak yola çıkmadan 1 gün önce rodaj bakımını...
Merhaba yakın zamanda TVS Raider 125 ile uzun yol yapmayı düşünüyorum(550km). Fakat gece 10-11 gibi yola çıkmak istediğim için yolda karşılaşabileceğim sorunlardan korkuyorum. Zincir atması vs. motosiklet konusunda neredeyse hiç deneyimim yok. Otobüsün bagajına koyup gitmeyi düşündüm ama forumda...
790 Duke sıfırı 500k civarı bulunabiliyorken 690smc en ucuz ilan 750k sadece merak ettiğim bu kadar basit gözüken motorların neden bu kadar pahalı olduğu onu da açıklamışlar.
TVS Raider model bir motosikletim var. Beyaz renge folyo ile kaplamak istiyorum. Hangi tür folyo olmalı bilgisi olan var mı?
Fotoğrafta görünen sarı kısımları beyaz yapmayı düşünüyorum. Moto Garaj gibi yerlere danıştım 15.000 TL civarı fiyat çektiler pahalı geldi.
Bu şekilde düzenlersen daha doğru olur. Benelli 125-S fason Google’da aratırsan Keeway RKF 125 görebilirsin. 125cc olarak TVS Raider veya NS125 mantıklı olur bence.