17 bin km kawaski alınırmı

sanayide ustam var para konusundada pekbi derdimiz yok expere sokup almayı düşünüyorum kawasaki diye km çok yüksek gelmedi siz ne dersiniz

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben olsam "sadece" Kawasaki marka ve 17.000 km'de olduğunu bildiğim bir motoru almazdım. 🤣 💦

(Saçma soruya saçma cevaptır, retoriktir...)

Motosikleti
Forza 250
Para konusunda pek bir derdiniz yoksa neden 17.000kmde bir kawasaki alıyorsunuz sıfır almak varken?

Para konusunda pek bir derdiniz yoksa neden 17.000kmde bir kawasaki alıyorsunuz sıfır almak varken?
uzun hikaye ama alamiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi model Kawasaki?
ninja 300
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam "sadece" Kawasaki marka ve 17.000 km'de olduğunu bildiğim bir motoru almazdım. 🤣 💦

(Saçma soruya saçma cevaptır, retoriktir...)
haklısın burda belirtmedim ama motor zaten yaşadıgım yerde bildiğim bi motor düzgün bakımlı iyi durumda abim motoru hevesle almış ama artık binmi yo ben sadece km çok mu fazla sorun olurmu diye merak ettim ama bakrığım kullanan geçmişteki insanlara 60 bin 70 bin km yapanlar var

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bakımları zamanında yapılan bir Kawasaki için 17.000 km hiçbir şey değildir. Z 300 / Ninja 300'ün bir kelek yanı var; far camları zaman içinde kötü bir görünüm alıyor. Böyle sararma desem sararma değil, kılcal çatlak desem o da değil, tuhaf bir şey oluyor.

Kawasaki ve Suzuki piyasadaki en dayanıklı motosikletleri üretmiyor mu zaten. Üstelik sürücü kitleleri düzgün süren insanlar oluyor ve parçası servisi pahalı olduğu için insanlar ister istemez kıyamıyor bu motorlara.

Bakımları ihmal edilmemişse alırdım şahsen 17K KM hiçbir şey.

Bakımları zamanında yapılan bir Kawasaki için 17.000 km hiçbir şey değildir. Z 300 / Ninja 300'ün bir kelek yanı var; far camları zaman içinde kötü bir görünüm alıyor. Böyle sararma desem sararma değil, kılcal çatlak desem o da değil, tuhaf bir şey oluyor.
merak etme abi benim için sorun değil kaporta boya temizlik far parlatma zaten benim işim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar