Arama sonuçlarınız

1. B

Siz bu kadar kolay verirmisiniz

onun motoru daha iyiyse veririm.
  2. B

TVS Raider akü sorunu

Kontak açtığımda yokuş yukarı çıkana kadar aküdeki güç azalıyormuş. 1-2 saat motoru dinlendirdikten sonra tekrar denedim bu sefer vurdurabildim. Hiç bilmiyorum sağ sinyale bastım yavaş yavaş azalmaya başladı sonrasında sadece arka sağ sinyal hızlı yanıp sönmeye başladı. Kablolar vs. çıkmış...
  3. B

TVS Raider akü sorunu

motorum şu an 500km civarında alalı 3 ay oldu 2 kere eve çıkarmak zorunda kaldım ilkinde sıfır iken çıkarmıştım daha 1km iken aküsü zayıflamıştı yeni aküdür diye bir şey demedim vurdurarak çalıştırdım şimdi 6 gündür eve çıkardım yine bu sefer dışarı indirmeden önce evde marş almıyordu ekranı...
  4. B

125cc ile gece uzun yol yapmak

Onu düşündüm de yanımda otobüsle götürsem bidonu araç içinde kolu yapar mı? 1751122225 Daha doğrusu izin verirler mi?
  5. B

Hocam bir otobüs firması ile anlaştım otobüsle gideceğim. Boşalttığınız yakıtı ne yaptınız sonrasında
  6. B

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Otobüs ile götürürsem fiyat gidiş-geliş neredeyse 10binlik olacağım. Mümkün olursa gidişi sabahtan 1 araç 1 motosiklet şeklinde yan yana gitmeyi düşünüyorum dönüşü de yine sabahtan çıkıp akşam gelirim. Son olarak yola çıkmadan 1 gün önce rodaj bakımını...
  7. B

Komple boşaltırım da içinde kalır diyorlar yangın falan çıkar dediler korktum biraz. Bir de otobüs altına koymaya ne kadar isterler
  8. B

Merhaba yakın zamanda TVS Raider 125 ile uzun yol yapmayı düşünüyorum(550km). Fakat gece 10-11 gibi yola çıkmak istediğim için yolda karşılaşabileceğim sorunlardan korkuyorum. Zincir atması vs. motosiklet konusunda neredeyse hiç deneyimim yok. Otobüsün bagajına koyup gitmeyi düşündüm ama forumda...
  9. B

Gps önerir misiniz

Turuncu go kablosuz takip sistemini öneririm bir süredir kullanıyorum genel olarak memnunum 2 haftada bir şarja takıyorum.
  10. B

Supermoto neden pahalı?

790 Duke sıfırı 500k civarı bulunabiliyorken 690smc en ucuz ilan 750k sadece merak ettiğim bu kadar basit gözüken motorların neden bu kadar pahalı olduğu onu da açıklamışlar.
  11. B

Supermoto neden pahalı?

Supermotolar neden bu kadar pahalı? ( ktm 690smcr husqvarna fs450 vs.)
  12. B

17 bin km kawaski alınırmı

17bin km’deki motor da alınmayacaksa artık motorla bir yere giderken sırtıma alıp gidicem km artmasın diye
  13. B

Motorun çalınmasını önlemek için alınacak aksiyonlar

Katlanır scooter işini görmez mi hocam
  14. B

Grenaj Folyo Kaplama

TVS Raider model bir motosikletim var. Beyaz renge folyo ile kaplamak istiyorum. Hangi tür folyo olmalı bilgisi olan var mı? Fotoğrafta görünen sarı kısımları beyaz yapmayı düşünüyorum. Moto Garaj gibi yerlere danıştım 15.000 TL civarı fiyat çektiler pahalı geldi.
  15. B

Benelli 125s mi srk 125r mi

Bu şekilde düzenlersen daha doğru olur. Benelli 125-S fason Google’da aratırsan Keeway RKF 125 görebilirsin. 125cc olarak TVS Raider veya NS125 mantıklı olur bence.
  16. B

Direksiyon Sınavına Girmezsem

Girmek istemiyorsun sınav günü rapor al. 12 saat ders hakkın var eğer doldurmadıysan onları da kullanırsın
  17. B

Bir sonraki 1350+(2 ders ücreti) şeklinde oluyor.
  18. B

Herkes senin gibi motosiklet kullanmayı biliyorken mi gidiyor? İki ders görmen sürücü kursunun hatası, 12 ders saati hakkın var. Hakkını savunup daha çok ders alsaymışsın. Adama da ‘geçici heves’ diyorsun. Bu kadar ileri görüşlüysen, 2-3 kupon at da oynayalım. 😸
  19. B

Sağlık ocağından veya hastaneden rapor al sınavın ertelenir para vermezsin(y).
  20. B

Motosiklet satışı noter işlemi ne kadar sürer

Süresi kısıtlıysa motoru satmasın o zaman. Bu işte bir şey olabilir dikkat et.

Yeni mesajlar