Motosiklet satışı noter işlemi ne kadar sürer

Arkadaşlar merhaba yarın nasip olursa ikinci el motor alacağım fakat satıcının süresi biraz kısıtlı. Saat 9'da açılır açılmaz notere girsek, satış işlemi toplam kaç dakika sürer? Bir de işlemi hızlandırmak için bazı belgeleri hazır bulundurmak önemli diyorlar, nedir bu belgeler yardımcı olabilir misiniz? İlk araç satın alımım olacak bu arada ek bir şey gerekir mi

Motosikleti
RKS TNT 202
Noterde en sinir bozucu bankaya bi para yatırılıyor istek falan yapılıyor. Gözlemledigim kadarıyla bi cok kiside aynı prosedür yüzünden ugrasıp duruyodu. Sıra almadan hemen once halletmeye bakın. Bir de trafikten men meselesini mutlaka gitmeden teyit edin. Çok kısa bi işlem ama trafik şube uzaksa o da işi uzatıyor

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bir de işlemi hızlandırmak için bazı belgeleri hazır bulundurmak önemli diyorlar, nedir bu belgeler yardımcı olabilir misiniz?
Ahanda bu belge işleri hızlandırır.
D İ K K A T E T D O L A N D I R I L M A !
shutterstock_1768870376-1_4_3_1633350544.jpg

Arkadaşlar merhaba yarın nasip olursa ikinci el motor alacağım fakat satıcının süresi biraz kısıtlı. Saat 9'da açılır açılmaz notere girsek, satış işlemi toplam kaç dakika sürer? Bir de işlemi hızlandırmak için bazı belgeleri hazır bulundurmak önemli diyorlar, nedir bu belgeler yardımcı olabilir misiniz? İlk araç satın alımım olacak bu arada ek bir şey gerekir mi
Motosikletin üstünde ceza vs. olmaması gerekli . Ruhsat , kimlik vs. lazım onu bende tam bilmiyorum. Banka konusuna gelince en rahatı işbankası sıralamayı hatırlamıyorum ama referans linki gibi bir şey atıyorsunuz karşı tarafa o ondan onaylıyor para blokeli şekilde yatırılıyor noterde onay verilmeden önce de sigorta yaptırmanız gerekiyor tanıdık sigortacınızla anlaşın gitmeden plaka , ruhsat bilgilerini verin direkt orda halletsin.

Öncelikle borcu cezası vergisi cartı curtu varsa ödesin
Zamandan kazanmak için parayı notere gitmeden bir gün önce satıcı ile mütabık kaldığınız anlaşmalı banka havuzuna gönder plakaya sigorta yapmayı unutma
satıcı şahıs araç satışı için güvenli ödeme sisteminde belirlediğiniz rakam sana referans numarasıyla birlikte mesaj gelecek yatırınca notere gidip onaylatacaksınız
Gitmezseniz vazgeçerseniz de yatırdığın para birkaç güne hesabına geri yatar
Para yatırma işini noterde yaparsan çok zaman kaybı yaşarsınız gününüz orda geçebilir yani
takasbankı da sistemsel hataları yavaşlığı sorun oluyor benim satış iki gün sürdü o yüzden
Teb akbank bunların güvenli ödeme sistemi ile sıkıntı yaşamadım en basiti teb ama

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Geçen sene para alışverişi dahil 15 dakikada almıştım üzerime ben motoru

Arkadaşlar merhaba yarın nasip olursa ikinci el motor alacağım fakat satıcının süresi biraz kısıtlı.
El alemin derdi ile dertlenme, o onun derdi. Sen rahat ol, geniş davran.

Hem böyle acele ettiren satıcılardan her zaman şüphelenmişimdir.

Unutma bu ülke de herkes vakit zengini. Vakitten bol bir şey yok.

her şey yolunda giderse taş çatlasa 5 dakika sürer bütün noter işlemleri.

Motosikleti
D400
Herşey hazırsa sıra yoksa noter 5 dakika.

Ama öncesinde güvenli ödeme işlemlerini / alınacak motorun sigortasının yaptırılması gerekiyor artık.

birkaç teklif alman vs derken 1 saat sürebiliyor.

En temizi sabah notere gecmeden bunları yapman.

Süresi kısıtlıysa motoru satmasın o zaman. Bu işte bir şey olabilir dikkat et.

Bu işin zaman ile alakası yok.
Sen mal alıyorsun o satıyor .
Zaten problem yoksa kısa sürüyor.
Dikkat et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar