Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar jantta ufak bi çıkıntı oldu yamuldu. Jantcı bulsam jantı söküp getir diyor. Jantçı ümraniyede ben gebzedeyim. Başka aracım yok götürecek. Hem jantı söküp hemde tamir edebilecek bir dükkan usta tanıyor musunuz?
3 çukurdan peşpeşe kaçtıktan sonra 4çukura girdim jantım yamuldu. Çukur sayılmaz gerçi hendekdi o. Anadolu yakası(Gebzedeyim) jantı düzeltecebileğim bir dükkan var mıdır? Fazla yamulma yok kalkmış biraz. İyi günler.
Arkadaşlar yarım 200km yola çıkmak zorunda kaldım ve arka lastikte vida var. Lastiğe girdiği gibi sıktım hava kaçırmıyor. Ortalama 1ay önce girdi ve ortalama 100km kullandım. (Vakit bulamadım yaptıramadım şehir içinde kullandığım içinde fazla dert etmedim).Sıkıntı çıkarır mı yanıma önlem olarak...
Arkadaşlar yaz geldi malum çok terliyorum. Kask iç pedlerini kendim leğende yıkıyorum ama kaskın hava kanalları felanda çok pis yağmur çamurda sürdüm biraz. İç pedleri söküp direk kaskı banyoya atıp yıkasam sıkıntı olmaz heralde ne diyorsunuz? Kask shark spartan kraken2
Yurtdışından lexin b4fm intercom alıcam arkadaşımla kendime. Tek tek alınca daha pahalıya mâl alıyor bizde o yüzden dual modellere baktık. Bu dual modeller yine tekli modelleri gibi 10 kişi ile bağlanabiliyor mu sadece 2 dual cihaz arasında mi bağlanabiliyor? Başka öneriniz varsa intercom...
Arkadaşlar motorumu satmak üzereyim. CB125R kullanıcısıyım. Ktm 250adventure bakıyordum. Arkadaşlarım kafama girdi buna bu para verilir mi tarzında konuştular. (150.000TL). Başka motorlara baktım benelli leoncino gördüm baya hoşuma gitti. Bu seferde benelliye güven olmaz diye kafama girdiler...
Arkadaşlar merhaba. Almanyadan dainese deri ceket getiriyorum 2.el. Fakat aynı ceketin birinde etiketinde beden artı modeli yazarken birinde sadece bedeni yazıyor. Almanyada da çakma kullanmazlar diye düşünüyorum. Sizce ne olabilir?
Arkadaşlar selam. Ceketimi 2.el olarak Trabzona satacağım fakat kargo işlerini hiç bilmiyorum. Ceket full deri ceket baya bi ağır. Kargo ücreti nasıl olur nasıl kargolarım bilenler beni yönlendirirse çok mutlu olurum.
Arkadaşlar selam.
Bu kablo anladığım kadarıyla motorun viteste çalışmasını sağlıyor. Yani kısacası viteste motoru çaktıracakken debriyajın çekili olup olmadığını kontrol ediyor. Benim bu kablo galiba temassızlık yapıyor ki sadece 2 3 defa motoru viteste çalıştırabildim.Bu kablonun...