Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorunuzun marka ve modelini, kaç km.de bir hava filtresi değişimi gerektiğini de yazarsanız arkadaşlar daha sağlıklı cevaplar verecektir. Km hesabı yapmıyorsanız da yakıt tüketiminin artışı hava filtresinin kirlenmiş olduğunun işaretlerinden biridir.
Motorun dışarı açılan tek yeri var hava filtresi. Ne kadar yeni o kadar tasarruf ve uzun ömür. Kararma varsa hiç düşünme değiştir. Çok para değildir...
Arkadaşlar baktım fiyatlar pahalı değilmiş, değiştireyim dedim fakat aynı filtre 250tlye de var 70tlyede var. Motospartanda 70 tl bilemedim hangisini alayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Hava filtresini dandik almayın aksi taktirde yakıt tüketiminiz artar ve çekiş düşüklüğü yaşayabilirsiniz, orijinal veya kaliteli markalar alabilirsiniz.
Orjinali değilse bile kullanıcı onaylı al derim. Ben Rally için hadi ya tutarsa diye noname bir filtre aldım, yerine tam oturmadı, yanlar açık kaldı, iade ettik. Akabinde biraz daha pahalı kullanıcı onaylı (yorumlardan) almış ve memnun kalmıştım...
Hava filtresi mutlaka kaliteli olmalı...