Ülkemin güzel yolları

3 çukurdan peşpeşe kaçtıktan sonra 4çukura girdim jantım yamuldu. Çukur sayılmaz gerçi hendekdi o. Anadolu yakası(Gebzedeyim) jantı düzeltecebileğim bir dükkan var mıdır? Fazla yamulma yok kalkmış biraz. İyi günler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun. Google'da "Bulut Motor Bostancı" yazın. Burası eski Buz Motor, motosiklet için lastik sökme, takma ve balans yapıyorlar. Öncesinde adamları bir arayın belki sizin sıkıntıyı giderebilirler. Gideremezlerse de bir yerlere yönlendirebilirler.

Motosikleti
D400
bizim burada yolun biz kısmı göçmüştü, altı kanalizasyon zımbırtıları için boş yolun. o kısım içeri dogru göçtükçe üstüne asfalt yapıyorlar düzlüyorlar.

sacma bir şekilde çözüm, aslında çözüm bile değil asagı dogru sarkan asfalt üstten düzlenmez alttan düzeltmek gerekir de neyse. bi gün ben buradan geçerken motorlunun birisi tamir sonrası açık bırakılan rögar kapagına girdi uçtu. neyse ambulans falan yolcu ettik.

sanırım gecen haftaydı, bu yamalı yerin üstüne hep bi servis park ediyor, günden güne yama asagı dogru bombe yapmaya başladı; hergün bakıyorum acaba ne zaman çökecek diye. cumartesi günü gece çökmüş, servicin sol arka tekerin oldugu kısım komple oraya düşmüş ön biraz havalanmış. beklediğime değdi vallaha :D

dipnot: neden uyarmadın derseniz, kimse sallamıyor diye 2 şeritli yolda hemen kırmızı ışığa park ediyor insanlar yolu tıkıyorlar. hatalı parkı bu sekilde abartana acımam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar