bebeoglu kullanıcısının son içeriği

1. bebeoglu

yeni motorsikletimi alıcam ama kafam çok karışık

arkadaşlar lütfen yardım edin 4 5 aydır motosiklet araştırıyorum fuarda iice inceleyip alacagım motora karar verecektim ama dahada kafam karıştı :(( benim aklımda olan 2008 ve üstü model dl 650 veya kawasavaki abs li kle 650 bakıyordum birde fuarda bunlara honda nc 700x eklendi. artık düşündükçe...
  2. bebeoglu

ARTIK YAZ GELİYOR ybr min yagını hangi marka koymalıyım

artık havalar ısınmaya başladı benim ybr125 de sıcak havalarda yarım saat kadar yol aldıktan sonra çekişte belirli azalmalar oluyor yani hararet yapıyor. bunu dikkate alarak bana motoruma koyabilecegim en iyi yagı tavsiye edebilirmisiniz
  3. bebeoglu

200 ytl ye kadar kask alıcam lütfen yardımm

arkadaşlar ybr 125 moturum var ama şu okulu bitirince 650cc lik bir makina almayı düşünüyorum şu anki kaskım çin malı ve motorumu sürerken rüzgardan arabaların kornalarını bile duymuyorum :pr: :pr: kaskı nerden ve hangi marka bakmalıyım birde fuarda bizim arkadaşlar hafif defolu...
  4. bebeoglu

f650 yi 5buçuk milyara almalımıyım

arkadaşlar 1998 model 45 bin kilometrede bir motor var sizce almalımıyım görünüşü gayet iyi ama motoru konusunda hiç birbilgim yok ne yapmalıyım sizce......
  5. bebeoglu

selam millet

selam ark ben de yanınızda yeniyim artık beni de kabul edin motor kullanmaya başlayalı 1 sene oluyor motorum ybr 125:queen:
  6. bebeoglu

motorum ve ben

:pr: ark bana yardım edin ben yamaha ybr kullanıyorum fakat bir türlü motorun önünü kaldırıpta hava atamadım bu işi nasıl yapıyorsunuz