f650 yi 5buçuk milyara almalımıyım

arkadaşlar 1998 model 45 bin kilometrede bir motor var sizce almalımıyım görünüşü gayet iyi ama motoru konusunda hiç birbilgim yok ne yapmalıyım sizce......

Servisine götürüp motoru gösterebilirsin.. Onlar bu konuda sana daha net fikir sunar:cat:

Fiyatı makul görünüyor.İyi bir servise göstermeni öneririm.Motora iyi bakıldıysa 45.000 kilometre fazla değil o makina için.Yalnız yedek parçalarının pahalı olduğunu unutma.

Gurbetci dostların varsa al.Almanya dan kargo ile yedek parça göndermeleri için.

Abi sahibinden.com'da birsürü var, biraz araştır derim. bir de tanınmış BMW ustalarına sordurabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor ustasi bir arkadasim var. Bir ara ben de niyetlenmistim, 2000 modelin altina yaklasma dedi. Bazi sorunlar 2000den sonra duzeltilmis

fiyatı iyi bence, motordan anlayan bir tanıdığın yoksa servise götür:wiinkk:

bence de piyasasını araştır bi önce, internette ederinin biraz üstünde olabilir fiyatlar gerçi, motorun durumunu anlamak içinde bildiğin bi usta varsa o baksın en iyisi, tabi içini kimse bilemez parçası falan pahalıdır, ama motorun sesi, eksoz gazının kokusu ve rengi, işte iyice gaz verince bayılıyomu falan senin de fikrin olabilir genel olarak. ama uzun ömürlü motorlar bunlar çok yaşlı sayılmaz bence,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim duyuduğum tek silindir bmw ye yaklaşma diyolar ama diğer modelleri ultra mükemmel genede kullananlara sor onlar daha iyi bilirler.Fiyat normal çünkü 10 yaşında.

hemen fiyata aldanma bence...onun artık parçalarını bulman bile hyo dan daha zor...bnm bi arkadaşım aynı motor için bi direksiyon siparişi werip parasını ödedi ama 2 aydır hala gelmedi...ve bu tip motorlar genelde polis motorları olo..dikkat et iyi araştır seceresini...ve servisiye parça garantisini mutlaka görüş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar