Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mt Thunder 4 aldım sevemedim güzel kasktı ama bana hitap etmiyordu kalite ve yapı olarak iade edip Hjc i71 aldım o daha kaliteli vizör ve güneş gözlüğü olarak ve benim için daha uygun bi model severek kullanıyorum.Almak isteyenlere de öneririm 8-9₺ bandında alabilirsiniz kalıpları tam kalıp...
C70’in var da sanırım C70N’in Sharp testi yok nereden bakmalıyım
1740465864
Kulak kısmına takılıyor yazmış biri trendyolda yoksa bu daha kaliteli gibi geldi bana da
Merhaba,Ls2 Rapid 2,Mt Braker Sv modellerine bakındım aklımdaki model Rapid 2 idi fakat bi arkadaş Mt kask için olumlu yorum yapınca sharpda Mt Braker’ın 5 yıldız aldığını gördüm ortalama 5000₺ civarı sizlerin öneri ve tavsiyeleri nedir ?
Ncr hiç hoşuma gitmedi zaten LS2 de herkesin dilinde olduğu için pek emin olamadım.Çene açılırı eledim zaten direkt güvenlik daha önemli benim için.Motoru aldığım ilk andan itibaren Cc yükselteceğimi hissettim ben de 😂
1739527779
Araştırayım hocam teşekkür ediyorum
Merhaba,50CC Scooter aldım düzgün bir kask almak istiyorum dikkat etmem gereken incelemem gereken yönler nelerdir acaba.Birkaç model baktım ama pek bilgi sahibi değilim. LS2 ve NCR olanlara denk geldim içime sinmediler açılır kask istemiyorum güvensiz olduğumu belirtmişler,sizler ne...
Bundan bahsediyorum işte,mütevazi bi motor alacağız pardon motor diyorum scooter.Ben de isterim becerim,tecrübem ve maddiyatım olsun daha kaliteli ve yüksek cc gerçekten motosiklet olarak sayılabilecek bi araç almayı.Teşekkürler