Arama sonuçlarınız

1. B

5000 TL Bütçe ile Kask Önerisinde Bulunur musunuz ?

Mt Thunder 4 aldım sevemedim güzel kasktı ama bana hitap etmiyordu kalite ve yapı olarak iade edip Hjc i71 aldım o daha kaliteli vizör ve güneş gözlüğü olarak ve benim için daha uygun bi model severek kullanıyorum.Almak isteyenlere de öneririm 8-9₺ bandında alabilirsiniz kalıpları tam kalıp...
  2. B

Teşekkür ediyorum,kask diğerlerinden daha güvenli geldi.Tamamen inceleyip değerlendireceğim 1740648972 Özelden yazdım bakma şansın oldu mu
  3. B

Yani güvenli diyebilir miyiz yoksa tarih ve test versiyonuz güncel değil diye emin olmamalı mıyım
  4. B

C70’in var da sanırım C70N’in Sharp testi yok nereden bakmalıyım 1740465864 Kulak kısmına takılıyor yazmış biri trendyolda yoksa bu daha kaliteli gibi geldi bana da
  5. B

Teşekkür ederim bakayım
  6. B

Braker Sv iyi değil mi ? Çok ayrıştıramıyorum Sharp testinde 5 yıldız onu biliyorum
  7. B

Merhaba,Ls2 Rapid 2,Mt Braker Sv modellerine bakındım aklımdaki model Rapid 2 idi fakat bi arkadaş Mt kask için olumlu yorum yapınca sharpda Mt Braker’ın 5 yıldız aldığını gördüm ortalama 5000₺ civarı sizlerin öneri ve tavsiyeleri nedir ?
  8. B

3000₺ BÜTÇE İÇİN KASK ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

O zaman LS2’yi de eliyorum yapacak bir şey yok mecbur bütçeyi arttıracağım.Ona göre de 5₺’ya kadar tavsiye alabilirim artık
  9. B

Teşekkürler bakayım bi 1739531283 Teşekkür ederim dediğiniz gibi deneyerek almaya çalışayım
  10. B

LS2’yi yakın çevrenizden veya sizler tarafından kullanıp memnuniyet duyan var mı? Eğer varsa yöneleceğim.
  11. B

Önereceğiniz marka ve site önerisine açığım bu arada…
  12. B

Yanlış ifade ettim ben Başlangıç ve deneyimsiz olanım aslında :) 1739527925 Aynı fikirdeyim yanlış ifade ettim başlangıç ve deneyimsiz olan benim :)
  13. B

Ncr hiç hoşuma gitmedi zaten LS2 de herkesin dilinde olduğu için pek emin olamadım.Çene açılırı eledim zaten direkt güvenlik daha önemli benim için.Motoru aldığım ilk andan itibaren Cc yükselteceğimi hissettim ben de 😂 1739527779 Araştırayım hocam teşekkür ediyorum
  14. B

Merhaba,50CC Scooter aldım düzgün bir kask almak istiyorum dikkat etmem gereken incelemem gereken yönler nelerdir acaba.Birkaç model baktım ama pek bilgi sahibi değilim. LS2 ve NCR olanlara denk geldim içime sinmediler açılır kask istemiyorum güvensiz olduğumu belirtmişler,sizler ne...
  15. B

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Bundan bahsediyorum işte,mütevazi bi motor alacağız pardon motor diyorum scooter.Ben de isterim becerim,tecrübem ve maddiyatım olsun daha kaliteli ve yüksek cc gerçekten motosiklet olarak sayılabilecek bi araç almayı.Teşekkürler
  16. B

Bakayım bi teşekkür ederim 1739214317 Öncelikle teşekkürler.50/125 bakınıyordum ben de safariyi de görmüştüm şimdi tekrardan detaylıca bi göz atayım.Sağolun güzel tavsiyeler için :)
  17. B

Bakayım hemen bi teşekkür ederim 1739143845 Evet kayış muhabbetini ben de çok duydum genellikle bandoyu görüyordum.Gates marka ekstra aldığınız bir kayış değil mi ? Orijinal kendi kayışı değildi scooterın
  18. B

Kesinlikle size karşı bir sözüm olmadı yanlış anlaşılmayı ve kaba olmayı istemem.Sizin mesajınıza özellikle ayrı olarak cevap yazmıştım hatta.İnce düşünceleriniz için çok teşekkürler yazdığınız her kelime benim için kıymetliydi,içtenlikle.. 1739136092 Durumlar az çok aynı inanın.Eşim de...
  19. B

Eyvallah teşekkür ediyorum.Ben olsam ben de etmem ama şu an durum bu.
  20. B

Teşekkürler hepinize sorduğum soruya karşın bir cevap göremiyorum.Espri ve üstten konuşmanız için bir şey diyemem.Ehliyet için zamanım ve ayırmak istediğim bir bütçem yok.Keyifden de değil mecburiyetten Scooter’a yöneliyorum.Çift vasıtaya ancak bu şekil geçiş yapabilirim.Tavsiyeler için sağolun...

Yeni mesajlar