Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani aslında 1 sene sonra satıcam desem de önümüzdeki sene ne kadar plan yapsam da o zamanlar imkan olmadığında da gönül rahatlığıyla eğlenerek süreceğim motoru aldığımı bilmek içimi çok rahatlatır yani 1 sene sonra zaten satıcam alıp bunu geçeyim demek istemiyorum eğlenmek ve tatmin olmak da...
Selamlar, Öncelikle toplamda 10 bin km motorla trafik tecrübem bulunuyor bunun 1600KM'si vitesli motorda Honda CB125F. Önümüzdeki sene A ehliyetim olacak ve o süre boyunca hem yaz boyu eğlenmek, tecrübe edinmek için geçiş motoru bakıyorum. Benim için önemli parametre ise 1 sene sonra...
D400 de abi 300 bin lira para açıkçası amacım ilk vitesli motorumda biraz deneyim kazanayım ikinci motorumda da (günümüzün parasıyla 600-800 bin tl lik) kaliteli motor alayım diye düşündüm.
açıkçası haftaiçi tamamen şehiriçinde geçicek haftasonları da her haftasonu olmamakla beraber tabi arada arkadaşlarla şileye gidiyoruz yani aslında toprak yol %10-20 dir max çoğunlukla asfalt olur açık olmak gerekirse uzun yolda yormasın yeterli valla ya uzun yoldan kastımda maksimum istanbul...
ayrıyeten kolay satılabilmesi de gerçekten düşündürtüyor ama dediğim gibi uzun yollarda veya kampa gitmek istediğimde toprak yolda bi sorun olur mu bilemedim ayrıca 193 bin lira fiyatı var ederini tartışmak istesek eder mi gerçekten
aslında gerçekten süper bi motor ama sıfırı yok hep ikinci eli var.... motordan da anlamadığım için neresine bakıcam bilmiyorum bayi satsaydı gerçekten direkt alırdım onu
Merhaba arkadaşlar bugün motor almaya gidicem ilk viteslim olucak beklentim ise istanbul şehiriçi işe git-gel, haftasonları arkadaşlarla şilede kamp maksimum bursaya git-gel yapmak. 1.5 sene sürüp daha üst segment düşündüğümden motorun ikinci elinin ölü olmasını istemiyorum. Aklıma 2-3 model...
Abi teşekkür ederim çok faydası oldu benim için dediğine de katılıyorum her şey olmasını bekleyemem. V-Strom 250 süpermiş keşke bayiiden sıfırını satsalarmış hiç düşünmeden alırdım ya... Suzuki'nin DR-Z4S ve SM modellerini biliyor musunuz onlarda çok iyi görünüyor.
abi açıkçası ben de alıcağım motorumun böyle imkana sahip olmasını çok isterim yaparım yapmam onu bilemem ama buna imkanım olsa gerçekten ben de durmam. bir diğer çekincem ise sadece scooter'da deneyimim oluşu arazi bambaşka bir deneyim diyorlar. Kafamda netleştirmek adına tur yaparken çok fazla...