A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

Motosikleti
Kuba Azure 50 Pro
Selamlar, Öncelikle toplamda 10 bin km motorla trafik tecrübem bulunuyor bunun 1600KM'si vitesli motorda Honda CB125F. Önümüzdeki sene A ehliyetim olacak ve o süre boyunca hem yaz boyu eğlenmek, tecrübe edinmek için geçiş motoru bakıyorum. Benim için önemli parametre ise 1 sene sonra satacağımdan 2. elinin hızlı olması, o süre boyunca kim öle kim kala seneye imkanlar el vermezse keyifle sürmeye devam edebileceğim bir motor düşünüyorum. Şuan Yamaha'da R25 455 bin TL bunun 200 bin TL'sini vade farksız 12 taksit yapıyorlar R3'ün de fiyatı 610 bin tl bunun 300 bin TL'sini 10 taksit yapıyorlar yani Yamaha'ya karar verirsem 255/310 bin TL gibi bir nakit çıkışım olucak vade farksız taksit aylık ödeme olması benim için daha iyi çünkü halihazırda naktimden bir kazanç elde ediyorum ve gelirimde taksitleri karşılamamda sorun yaşamıyorum. CBR500R almaktan çekiniyorum çünkü 587 bin TL ve taksit imkanı yok 400 bin TL küsür para isteniyor ve 184 cm boyunda olsam da motor 195KG olması gözümü de korkutuyor çünkü nerdeyse ilk motorum olacak diyebilirim. Yİne de burada sizlere danışmak isterim R3'ün 2.el piyasası R25 ile eşdeğer mi? R25'deki o kronik sorunlar iddiası(kullanıcı yüzünden yatak sarma olayları vb.) R3'de çok daha nadir olması ve tüm dünyada R3 piyasada olması nedense daha kaliteli ve sağlam mı acaba diye sizlere de sormak isterim. Mevzu sadece cc yüksekliği mi? Hangi motoru neden önerirdiniz açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
Honda CBR500R
Kesinlikle CBR500R, ilk motosikletim 125 cc’de 4400 kmlik deneyimimden sonra CBR500R’a geçtim. Ağırlığı dert edilecek bir şey değil. Fiziksel kuvvetin yerindeyse anca olduğu yerde ileri geri ittirirken hissediyorsun onun haricinde ağırlığı hissetmiyorsun.

Motosikleti
Kuba Azure 50 Pro
Kesinlikle CBR500R, ilk motosikletim 125 cc’de 4400 kmlik deneyimimden sonra CBR500R’a geçtim. Ağırlığı dert edilecek bir şey değil. Fiziksel kuvvetin yerindeyse anca olduğu yerde ileri geri ittirirken hissediyorsun onun haricinde ağırlığı hissetmiyorsun.
bugün bayileri arıycam bakalım taksit kampanyası var mı :/ 400'ten fazla nakit bağlamam gerekiyor hondaya karar verirsem

Bu tip ara geçiş motorları ehliyet kısıtlaması nedeniyle çok saçma paralara satılıyor alıcağınız motoru 1 sene sonra satıcakta olsanız evladiyelikte olsa japon uzmez 2. el az km li servis bakımlı cbr 500 öneririm

Motosikleti
Honda CBR500R
bugün bayileri arıycam bakalım taksit kampanyası var mı :/ 400'ten fazla nakit bağlamam gerekiyor hondaya karar verirsem
Ben tercihimi 2. kasa serisi 2016 modelden yana kullandım. Uzun bir süre araştırdım temizini denk getirmeye çalıştım. Şu an 1 yıldan fazladır sürüyorum. 15 bin kilometreden fazla yapmışımdır. Uzun yollara da çıktım şu anlık çok şükür yolda bırakacak bir durumla karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar