baskinci kullanıcısının son içeriği

1. baskinci

Ikinci Motor Onerileri :)

Arkadaslar merhaba, 7yil once 1 yilligina ilk deneyim olarak Aprilla RS 125 kullanmistim. CC dusuk olsada performansinin gercekten cok iyi bir makina oldugunu soyleyebilirim. Yas geldi 31e ben tekrar bir motor alayim diye heveslendim. Ama kesinlikle ne tarz alacagim konusunda kararsizim. Naked...
  2. baskinci

Vites Bostayken Hir Hir Diye Des Geliyor???

Merhaba Arkadaslar, Arkadaslar, vitesi bosa aldigim zaman motorda hir hir diye bir ses gelmeye basliyor, cok az bir ses, tekrar vitese atinca ses gidiyor? Ben vites degistirirken tak tak tak diye hemen bire atiyorum, bu motorun herhangi bir mekanizmasina hasar vermis olabilirmi? Tesekkurler,
  3. baskinci

[İsviçre - MT]

Isvicredeki tum arkadaslar burada bulusabiliriz. Selamlar,
  4. baskinci

Aprilia RS 125 Standatrt Lastik Havasini???

Aprilia RS 125 Standart Lastik Havasini??? Merhaba Arkadaslar, 1haftadir felan motorda kayma hissediyorum, yol tutusunda bozukluk var gibi geliyor, daha cok acemi oldugum icin tek supheledingim nokta tekerlerin havasi, aprilia rs 125 icin lastiklerin standart havasi ne olmalidir? Simdiden...
  5. baskinci

Acil Yardim : Kendi Kendine Marsa Basiyor Motor???

Merhaba Arkadaslar, Arkadaslar, motor cok pis diye dun biraz su tuttum, hafif tazzikli bir suydu felan, sonra kuru bezle sildim, biraz guneste beklettikten sonra bir tur atayim dedim, fakat cok ilginc bir seyle karsilastim, MOTOR KENDI KENDINE MARSA BASIYOR,ben marsa basmadan motor calisiyor...
  6. baskinci

Bir Soru : Motor Kalkarken gaz yemiyor???

Arkadaslar merhaba, Arkadaslar,ben gecen hafta Aprilia RS 125 aldim, simdi benim sorunum su,normal trafikte,isiklarda felan durdugumda kalkarken zorluk yasiyorum,motoru ilk calistirip kaldirdigim zaman sorun yok,ama trafikteyken nedense,gaz yemiyor,2metre felan gidiyor,benim gazi koklememe...
  7. baskinci

Yeni Motor Suruculeri Icin Tavsiye ve Onerileriniz

Merhaba Arkadaslar, Motorsiklet ile yeni tanisan (ben), surucu hatta surucu adaylari icin neleri tavsiye eder onerirsiniz?En dikkat edilmesi gereken noktalar felan?Simdiden cok tesekkurler. Not: Arkadaslar daha once muhakkak boyle bir konu acilmistir ama ben maalesef bulamadim
  8. baskinci

Isvicreden Selamlar

Merhaba Arkadaslar, Ben Cihan, 23 Yasindayim, 4 Senedir Isvicrede yasiyorum. Henuz bir motorsikletim yok, fakat buraya uye olmamin en buyuk nedenide bu zaten,sizlere danismak,bu konuda yardim almak.Isvicre yasalarina gore 25yasinin altindakiler ancak 25KW lik motorsikleri surebiliyorlar, bende...

Yeni mesajlar