Acil Yardim : Kendi Kendine Marsa Basiyor Motor???

Merhaba Arkadaslar,

Arkadaslar, motor cok pis diye dun biraz su tuttum, hafif tazzikli bir suydu felan, sonra kuru bezle sildim, biraz guneste beklettikten sonra bir tur atayim dedim, fakat cok ilginc bir seyle karsilastim, MOTOR KENDI KENDINE MARSA BASIYOR,ben marsa basmadan motor calisiyor, neyse sonra calistiktan bir 10saniye sonra felanda hala mars etmeye calisiyor, motor calistigi halde.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor???

Simdiden tesekkurler,

kurucak beklıceksın olay dun oldu bugunde denedın mı aynısını yapıyormu ?

kurucak beklıceksın olay dun oldu bugunde denedın mı aynısını yapıyormu ?

Evet bugunde denedim, ama dun fazla gunes yoktu, gunes batmak uzereydi,sonrada kapali garaja koydum, yani icinde hala su kalmis olabilir, bugun sabah yine denedim, ayni sekildeydi, bende biraktim gunese, yaklasik 5saattir felan gunesin altinda.

Bu normal bir problemmi? yani herkesin karsilastigi? Cok acemiyimde bu konularda :(

tanzıklı su ile bu yuzden pek pazla elektronık aksamlara su tutulmaması söylenir, benım motosıkletımde de elektırık aksamına su geldıgınde 4lü flaşörler kendi kendine yanıyordu... onun ıcın sabırlı ol kurusun ıyıce bişeyi kalmaz ama kurumadan calıstırma motoru elektrık aksamına daha cok zarar verebilir

tanzıklı su ile bu yuzden pek pazla elektronık aksamlara su tutulmaması söylenir, benım motosıkletımde de elektırık aksamına su geldıgınde 4lü flaşörler kendi kendine yanıyordu... onun ıcın sabırlı ol kurusun ıyıce bişeyi kalmaz ama kurumadan calıstırma motoru elektrık aksamına daha cok zarar verebilir

Tamam ustad, benim dedidin gibi yapayim, biraz daha bekleteyim ozaman, insallah kendi kendine duzelir. Bende cahillik iste, iyice su tuttum temizlensin diye. :)

Cok tesekkurler,

bende tazzikli su tutturmuştum kemdi krndinr fren lambası yanıyodu hiç tınlamadım bindim öyle kuruyuncada geçti kendiliğinden

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iki adet vidası var sök içine fön makinası ile hava tut muhtemelen su kaçmıştır kısa devre yapıyordur

Arkadaslar cok tesekkurler, dediginiz gibi sudan dolayi olmus, kuruyunca canavar gibi calisti, eski haline dondu tekrar. Tekrar cok tesekkurler,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar