Barış Şuşut kullanıcısının son içeriği

1. Barış Şuşut

Büyük resmin değerlendirilmesi.

Bu yazıyı daha önce Yabancı forumlardan bulmuş tercüme edip Motoaktüel"in bir sayısında Güvenli sürüş için yayınlamıştım. Bir kaza videosuna yapılan yorumlardan sonra tekrar okunmasında büyük fayda gördüğüm için tekrar Alıntı yapıyorum. Motor kullanmanın iki tekerin üstünde dengeli...
  2. Barış Şuşut

alp-tunay arkadaşımızın başı sağolsun

Forum üyelerimizden alp-tunay "ı uzun zamandır forumda göremeyince dün APV41 Nikli Cengiz arkadaşıma bir pm attım . Cengiz Alp"in babasının rahatsız olduğunu bu yüzden Ankara"da olduğunu söyleyince telefonunu alıp bu gün kendisini aradım. Malesef dün arkadaşımızın babası hakkın rahmetine...
  3. Barış Şuşut

Moto Guzzi Stelvio 1200 4V TT

stelvio gs1200 e ciddi rakip olur bence .. v2 motor şaft tahrik mükemmel dizayn.. fiyatlarınında öle uçuk olacağını zannetmiyorum .. zira norge 1200 25000 ytl civarı bu modelde bu civarda satışa çıkarmı.. eğer cevap evet olursa bmw nin tahtı ciddi sarsılır ... Ufak bir ayrıntı ..resimlerden...
  4. Barış Şuşut

[Bilecik MT]

Bilecik ili motosiklet grubu Bilecik ili, Türkiye Cumhuriyetinin Marmara Bölgesinde yer alan bir ildir. Şeyh Edebali'nin türbesi buradadır. Bilecik, Marmara Bölgesi'nin güney doğusunda yeralmaktadır. İlginç olarak Türkiye'de dört bölgede de toprakları olan tek şehirdir. Bilecik Marmara...
  5. Barış Şuşut

Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

ya bu aralar buna merak saldım nette silahları baya bi inceledim bi yerli grup var fiyatları makul ve mantıklı bide yabancı grup var fiyatlar uçuk ..huğlu av tüfeklerinin yurt dışında hem pahalı hemde tutulan tüfekler olduğunu biliyorum ..havalı tüfektede Hatsan, kral huğlu gibi firmaların...
  6. Barış Şuşut

Pardon valla çok pardon

Dün gece tam 5 dakikalık sürüş esnasında ciddi kazaya neden olabilecek tam 3 olay peşi sıra meydana geldi. 1. olay: Tükkandan eve doğru gidiyorum hız 40-50km/h arası sağa baya sert bir viraj ve benim gittiğim yönde hafif bir iniş eğimi . Sağa doğru virajı tatlı tatlı alırken odane bir amcam...
  7. Barış Şuşut

Malesef gidecek yer yok !!!!!

"Nazan Kayran'ın satırlarını okurken, bir kez daha umutsuzluğa kapıldım.. Neyiz biz, neler oluyoruz, nereye gidiyoruz?.. Bu ülke yaşanır olmaktan çıkıyor mu?.. Bu ülke dağ başı mı oluyor?. .Bu ülke insanının sahibi, güvencesi, dayanağı yok mu?.. Nedir?.. Nedir?.. Nedir?.. Olay aslında basit...
  8. Barış Şuşut

Olimpiyat ruhu

Dünyadan haberimiz yokki.. Zaten nasıl olsun ???.. Bizim zihinsel engelliler olimpiyat takımı çine gidiyo bu ülkede 55 (Yazı ile ellibeş) madalya alıyo geliyo sayı bu denli yüksek olunca medya atlıyo üstüne ve biz hasbelkader duyuyoz bu başarılı gençlerin hikayesini.. Önce olimpiyat ruhu...
  9. Barış Şuşut

sonunda bi yerimizi kırdık

evet ayak açıda bileği kırdık. bi pilatin çivi ile sabitlediler. 3 gündür hastanedeydik bu gün taburcu olabildik. zannetiğiniz gibi değil motorla olmadı :cherry:. sabah banyo yapıp terliği giymeden acele ile banyodan çıkarsanız en fazla koridora kadar gidebilirsiniz :cherry: ben o kadarda...
  10. Barış Şuşut

Kazalardan Ders Alırmısınız Hangi Kazadan Ne Ders Çıkardınız?

Kazalardan ders çıkardık mı ????? gün geçmiyo ki bir kaza haberi almayalım .. sonu ölümle biten aklımda yer eden 5 kazayı aklımda kazanın oluş şekilleri ile yazıyorum sonra kazaları irdeliyelim .. ayrıntılar hakkında eksiğim varsa yazın düzeltiyim 1) Akira"nın kazası Motor: GT 250 R Yol...
  11. Barış Şuşut

Bu Bölümün Özelliği

Bu bölümü açma nedenimiz, aramızdan ayrılan arkadaşlarımız için bir özel yer yapma gereği duymamız. Aralarda kaybolup gitsede taziye başlıkları biz bu arkadaşlarımızı unutmadık .. Bu bölüm taziye dileği için değil, arkadaşlarımızı hatırlamak için onlarla aranızda geçen anılarınızı anlatabilmeniz...
  12. Barış Şuşut

Sorumlu kim !!!!

Sahipsiz ülkenin sahipsiz motorcuları.. Gün geçmiyorki yeni bir arkadaşımızın ölüm haberini başlıklarda görelim, Allah"tan rahmet dileyelim..Ama bunun bir sorumlusu olmalı.. Trafik polisinin görevi nedir bu ülkede? Trafik kanunlarını uygulamak değilmi ? Bakıyorum bir gün 2 Polis ekip arabası...
  13. Barış Şuşut

bu gün başıma gelen garip kaza

Kafada kask şehirden tükkana gidiyorum .. gayet sakin bir hal var üstümde neyse tükkana geldim yolun sağındayım tükkan solunda U dönüşü yapacam baktım arkadan bi mavi scoter kaptırmış geliyo sola yanaştım ama aynı anda arkayıda kontrol etmeye devam ediyom o scooter asıldı frene bana göre göre...
  14. Barış Şuşut

Milli Maçlar Hakkında: Ya rabbim ne muhteşem geceydi "1-4"

Bir cumartesi akşamı yemeğe davetli olduğumuz halde maçı seyredemeyeceğimizi düşünerek kibarca daveti geri çevirdik .. Hanım kahveleri yaptı geçtik TV başına dakka 5 yedik golü..Birde adamların kurtuluş günüymüş ..Aha dedim işallah hezimet olmaz .. İbrahim"de sakatlandı..Hah dedim şimdi işin...
  15. Barış Şuşut

5. [MT] Muğla tarih gezisi. (resimli)

Havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı şu günlerde güneşli havayı değerlendirmek için Yatağan – Milas arasında yatağan”dan yaklaşık 5 km uzaktaki Stratonikeia antik kentini ziyaret ettik . Tarihi milattan önce 270 li yıllara dayanan bu antik kenti daha iyi tanımak istiyorsanız...

Yeni mesajlar