bantun111 kullanıcısının son içeriği

1. B

YBR 125 ESD BOĞULMA

Mrb arkadaşlar Ybr 2015 kullanıcısı olarak Motorumda 70-100 arası sabit gidemiyorum aynı jikleyi çekmişsin gibi boğulma yapıyor tek leme yapıyor 65-70 civarında bile servisi karbüratörü yakıt ayarı yapacaz oluyo dedi bende inandım mal gibi gittim verdim gaz ayarı güzel oldu bu sefer yakıt çok...
  2. B

xj6n Abs çıktımı

Arkadaşlar ABS li verisonu çıktımı? Çıkacakmı sitede yazıyor ama size sorayım dedim
  3. B

XJ6 ABS Mİ? XJ6N Mİ TAVSİYE

Merhaba satın motorsever ve forumseververler. 20 bin km r25 imi geçenlerde satılıgıda çıkardım ve sattım çok 250cc bindim artık 600cc ye geçme zamanı geldi dedim. r6 veya cbr 600 düşünmüyorum Daha konfor ve uzun yol yaptıgım için çogu zamanlardada şehir içi ( trafik fazla olmuyor ) manisa...
  4. B

Sizce uygun zaman nı 1000c R Serisi? Ve Birkaç sorum

Merhaba arkadaşlar 40 bin Km Yol tecrübem var 10 Bin km Si Uzun yol..Şöforlüğüdür. 600cc Artık 1999 Model masraflarından binemez oldum 10 Dk Dursun normel şehir içinde hareret yapıp stop ediyor çok masraflı.. Fiyat aralıgı 20 bin Civarı olur 2004 Model ve üzeri Temiz bir r1 Yüksek ses...
  5. B

Yamaha Abartılaacak Bir Motormu? Pars İle kıyaslanma

Selamuun aleyküm.. Arkadaşlar YBR 125 ESD Bakalım dedik Plakası ile 6 Binlirayı buluyor servis plaka.. Motor desen 110 U Geçmiyor zorla..Ama gittik bugün Kuba motordan PARS Adlı Motoru gördük içimiz geçti..Fuarlarda tanıtışmış çıkmış Resim olarakda şöyle bir bakın Pars ın sıfırı Plaka vs...
  6. B

1000CC'de Honda Ve Yamaha Son 3 gün.!!yardım

Arkadaşlar Selamun aleyküm.. 600CC 'YE Bindim fakat yamaha veya honda digildi bu toplama bir motordu genede 230 u görüyordu.Neyse şimdide 1000rr veya R1 Yada Gsx-r 1000 almayı düşündüm 3 gün içinde alıcagım Bana sadece honda ve yamaha 2 motor arasındaki özellikler ve farkları yazarsanız...
  7. B

yamaha r1 de konfor varmı

S.a arkadaşlar En iyisi hangi modelleri ? Ve kaç bin km de almalıyım en fazla 2000-2010 arasında hangisi olsun Sadece hız digil hız alanıma girmiyor görüntüsü ani hızlanma ve sesinden dolayı alıyorum Ve 300-tl lik kasklar yeterli olurmu Konfor nasıl 500km yolu nasıl giderim lütfen söleyin
  8. B

1000CC kullanan Tecrübeli abiler ?1000rr mı R1 Mi

S.a arkadaşlar haziran başlarında 1000CC Motor almayı düşünüyorum neden derseniz. Haziran başında 30 bin kredi çekicem bana parası 1-2 ay sonra gelicek ve krediyi kapatıcam kesin yani ve 2-3 ay sonrada 100 bin TL Kredi çekicem hep çekiyorum ve her çektiğimde yatırdıgımda faiz hep düşük...