XJ6 ABS Mİ? XJ6N Mİ TAVSİYE

Merhaba satın motorsever ve forumseververler.

20 bin km r25 imi geçenlerde satılıgıda çıkardım ve sattım çok 250cc bindim artık 600cc ye geçme zamanı geldi dedim.

r6 veya cbr 600 düşünmüyorum

Daha konfor ve uzun yol yaptıgım için çogu zamanlardada şehir içi ( trafik fazla olmuyor ) manisa için.

XJ6 ABS

XJN6 Düşünüyorum 0 Alıcam Çünkü motosikletde en önemli rodajtır kimseye güvenilmez bu devirde en az 2-3 yıl değiştirmem

XJ6N En İyi 600cc ye Geçiş Motosikleti olarak düşünüyorum 20-30 binden sonra R6 Olabilir zevkimide almam gerekir..

XJ6N VE XJ6 ABS li Versiyonunu kullanan var mı? ABS Motosiklette Nasıl işliyor Çok Faydası var mı XJ6 ABS İLE XJ6N Arasındaki fark nedir

Lütfen Konfor Sesi rahatlığı titreşimliği uzun yollarda yol tutuş özelliği Bu her 2 motosiklet de aynı ama farkları azda olsa vardır Lütfen yardımcı olun yorumlarınız önemli benim için Hayırlı bayramlar bu hafta getiricem 1 ay binip kış geldiğinde depoya havanın iyi oldugu günlerde güzelce bakımını tekrar yapıp günlük bineceğim...Evet sayın üyeler bekliyorum yorumlarınızı

Bugun ABS olmasaydi kaza yapiyordum, sol seritte giderken isiklara baktim yesil sonra arkami yanlari kontrol ederken birden solda doneceklere kirmizi yandigini ve iki aracin durmakta oldugunu farkettim, artik cok gecti ve hizliydim, ustelik araclarin arkasi ve yani refuj sulamasindan islakti... Freni doslayarakmi cektim hars diyemi cektim hatirlamiyorum ama abs devreye girdi yerler islak oldugundan yavaslamadi motor takir takir abs bagriyor aracin bagajina girmye 1 sn kala sol yanda biraz bosluk gordum ve oraya kirdim araya girdim hala abs calisiyordu ve ilerki aracin onune dogru durdum dusmeden ve devrilmeden.. Abs olmasaydi yere yapisip altina girecektim , bana manevra icin sans verdi...

Abs yok diye ağlayanlardan değildim fakat kararımı değiştirdim sanırım doğru yolu buldum. ABS + dır iyidir :)

cidden ben de merak etmişimdir hep xj6 ve xj600n arasındaki farkı? bu arada xj6 yı çok beğeniyorum ve mevcut inazuma'mı bir süre daha kullandıktan sonra xj6 almaya niyetlenebilirim. uzun yol performansı bende de soru işareti, yoksa inazuma sonrası arada bu motosiklet yerine direk Suzuki vstrom'a mı geçsem diye de kafam karışıyor :)

GÜNLCEL GÜNCEL ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR

UZUN YOL PERFORMANSI
RAMPALARDAKİ PERFORMANSI
ŞEHİR İÇİ ALT DEVİR PERFORMANSI
YOL TUTUŞU?

2015 XJ6N DEKKİ ŞASİ ÖZELLİKLERİ BUYRUN BURDA BÖYLEDE ABS VARMI YANİ

Şasi
Şasi Diamond Tipi
Ön süspansiyon Teleskopik çatal
Ön teker hareketi 130 mm
Kaster Açısı 26º
Kaster mesafesi 103 mm
Arka süspansiyon Ortadan tek amortisörlü sertliği ayarlanabilir süspansiyon
Arka teker hareketi 130 mm
Ön fren Hidrolik çoklu disk, Ø 298 mm
Arka fren Hidrolik tek disk, Ø 245 mm
Ön lastik 120/70 ZR17M/C (58W)
Arka lastik 160/60 ZR17M/C (69W)

Son düzenleme:
Uzun yol yapacaksan kesinlikle XJ6 F ABS almalısın. Uzun yolda karenajın ne kadar avantajlı olduğunu anlıyorsun. Ben de XJ6 diversion (S) vardı. Yarım karenaj olmasına rağmen oldukça iyiydi. 160'a kadar rüzgar rahatsızlık vermiyordu dik konumda otururken. Şimdi kullanmakta olduğum MT 07'de motora kapanmadan 120-130'un üstüne çıkarsam rüzgar dövüyor resmen.

xj6n motorum var ne sorunuz varsa sorun, çok güzel motor 2-3 tane absli versiyonu var 2.elde. 0 da alabilirsiniz fakat abssiz olur.

Ben bi tarafımı yırtıyorum diversion f abs' li almak için getirin bi sene beklerim dedim ama daha 2016 planı belli değilmiş yamaha Türkiye' nin. Ayrıca 2017' de abs euro 4 normlarına göre standart olacağı için kesin gelir diyorlar, ama ben 2017 ye kadar bekler miyim o var :D

takipteyim.

uzun yol için düşündüğüm 2 motordan biri.
diğeri de nc750 modeli.

uzun yol özellikle. hız pek önemli değil benim için 120-130 sabit, rahat gitmesi, oturuş pozüsyonu yerden yüksekliği rahat mı gibi gibi. :)

xj6n motorum var ne sorunuz varsa sorun, çok güzel motor 2-3 tane absli versiyonu var 2.elde. 0 da alabilirsiniz fakat abssiz olur.
hocam neden 2. elde abs li versiyonu varda sıfırlarda yok anlamadım. Daha önce bir video da adam bu motorların sıfırları abs siz demişti ancak kit satın alıp abs taktırılabiliyormuş o yüzdenmi 2. ellerde abs var dedin.

127

CBR 650F ve ya Diversion F öneririm dostum şahsen. Naked iyidir ama yüksek hızlarda grenajlı aletler daha iyi kaçıyor. CBR 650F ve Xj6 Diversion F grenajlı nakedlar. Yani kullanımda illa ki farklılıklar olur ama sana naked hissi verir bu motorlar oturuş pozisyonlarıyla ve fiyatları da uygun. Eğer düşük hızlarda kalıcam diyorsan XJ6 ABS ama yüksek hızlarda seyahet ederim diyorsan XJ6 Diversion F ve ya CBR650F.

CBR 650F ve ya Diversion F öneririm dostum şahsen. Naked iyidir ama yüksek hızlarda grenajlı aletler daha iyi kaçıyor. CBR 650F ve Xj6 Diversion F grenajlı nakedlar. Yani kullanımda illa ki farklılıklar olur ama sana naked hissi verir bu motorlar oturuş pozisyonlarıyla ve fiyatları da uygun. Eğer düşük hızlarda kalıcam diyorsan XJ6 ABS ama yüksek hızlarda seyahet ederim diyorsan XJ6 Diversion F ve ya CBR650F.

2yıl olmuş hocam karar vermiştir heralde artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar