Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
scooter'dan vitesliye geçmek mesele değil de uzun yıllar vitesli sürdükten sonra scooter sürmek daha zor. Ben 10+ yıl motosiklet sürdükten sonra ilk scooter'ımı 2019 yazında almıştım (xmax 250). Bayiiden çıkartalı 200 metre olmamıştı ilk kazamı yapıyodum. Sol manet debriyaj değilmiş bunu motorun...
Ben de tommy gibi düşünüyorum. Ancak doğru ürün doğru vida doğru konum konusunda da uyarmak istiyorum. Ufak bir düşmede dahi şaşeyi çatlatan 09'lar çok gördük ne yazık ki (son kasaları)
vücudunda 250 dikiş ve bir sürü kemik olduğu için 25 yaşında racing makinaya güvenmen garip geldi. 250 üstü dikiş durdurmayacak makinayı frenlerin durduracak. kaldı ki daha önce duramamışsın ki onca dikişin ve kırığın var.
2024 r1 kullanıcısıyım. bu makinalar vücudundaki dikiş sayısıyla çok...
Geçen hafta x5 aldım ben. 256 gb sd kart ve motosiklet kitiyle birlikte 34k'ya mal oldu. Henüz motosiklete monte edip çekim yapmadım ama gerçekten kaliteli çekimler yapıyor. Motorun üstüne taktığımda yine paylaşım yaparım
2022 nisanda 0 alıp 3 yıl bindim. akrapovic egzoz da vardı. şimdiye kadar beni en çok heyecanlandıran motosiklet oldu. geçen ay satıp r1'e geçtim ama sesi ve hırçınlığı hala damağımda kaldı
Çok özür dilerim ama racing makinayla uzun yol tadından yenmeyi geçtim çok üzer. Ben haftasonları şişli-darlık arasını giderken bile artık bitsin diyorum. Darlık'a varınca geçiyor hepsi o ayrı mesele :)
aynı sorunu ben de yaşadım. turuncu mts takmadan önce böyle bir sorunum yoktu. turuncu taktıktan sonra 1 hafta marşa basmazsam akü tümüyle boşalıyordu. aynı turuncu şu an r1'de takılı, motosiklet de xsr'ın olduğu yerde durmasına rağmen akü boşalma sorunum yok
Bu konuda çok haklı. XSR varken (akrapovic olmasına rağmen) sadece 1 kez çevirmeye girdim 3 yılda. geçtiğimiz hafta xsr'ı verip r1 aldım. ataşehir-kağıthane arasında 3 kez çevirdiler. uzaktan gören gel diyor