R25 koruma takozu takmalı mıyım?

Merhaba 2024 model r25 de R sliderların yanı sıra gp kompozitten koruma takozu takmamda fayda var mıdır? Yoksa faydadan çok zararı mı olur bana, şase kırma olayları vs. bilgilendirebilir misiniz?
Aks koruma, egzoz koruma taktırıyorum, takoza gerek var mıdır?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
slider varsa koruma demirine gerek yok önemli olan ufak düşürmelerde grenajın çizilmemesi fazlası zarar

Motosikleti
cbf 150
kardeş hayabusa değil alet, grenajları ucuz boşver birşey takma kullan. o parayı onlara vericeğine lastik al adam gibi. ozaman motor ruh değiştirir.

herkese söylerim motorunuza yapacagınız en iyi yatırım lastiktir.

kardeş hayabusa değil alet, grenajları ucuz boşver birşey takma kullan. o parayı onlara vericeğine lastik al adam gibi. ozaman motor ruh değiştirir.

herkese söylerim motorunuza yapacagınız en iyi yatırım lastiktir.
Eyvallah abi haklısın aslında çok kasmaya gerek yok ya

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Olsun sen yine de tak. Yeri gelir paran olsa bile parça bulamayabilirsin. Kazasıydı, sigortasıydı, trameriydi bir dünya uğraşır motorunu da o halde görüp motorundan soğursun.

Olsun sen yine de tak. Yeri gelir paran olsa bile parça bulamayabilirsin. Kazasıydı, sigortasıydı, trameriydi bir dünya uğraşır motorunu da o halde görüp motorundan soğursun.
eyvallah abi doğru diyorsun olduğu yerde düşmelerde pişman olmaktansa taktırmak daha mantıklı ya

Motosikleti
R1, Django 125
Ben de tommy gibi düşünüyorum. Ancak doğru ürün doğru vida doğru konum konusunda da uyarmak istiyorum. Ufak bir düşmede dahi şaşeyi çatlatan 09'lar çok gördük ne yazık ki (son kasaları)

Tek noktadan bağlanan takoz şeklindeki ürünler zarar verebilir , çok noktalı ve esnek boru ürünler darbeyi hem absorbe eder hemde yayar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar