Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar motoruma katalizoru taktirmak icin arkadasla birlikte headeri söktük sonra header tam oturmadi yerine hafif kaçak kaldi headerde sonradan ciddiye almadim bu kaçağı katalizordeki tapayi açtım geziyodum bi anda motor istop etti sesi kesildi kesilmisken calistiraym dedim vitesi 2 ye...
yeni buji taktim 5 dk sürdüm geldim bujim siyahımsı oldu motorcuya götürdüm söyledim böyle oldu diye bide motor gri duman atıyor benzin kokuyor duman baya bi yanlış bilgiyse düzeltin <3
1755802433
beyaz duman atıyor benzin kokuyor baya bi bide yeni buji taktim hemen siyah oldu motorcuya...
motorun deposundan diiiit diye ses geliyor normalde motoru calistirinca geliyodu bu ses sadece ama bu sira motor calisirkende gelmeye basladi surerken diiiit diye ses geliyor ve motorum zengin karisim yakiyor
videoyu bırakayım : https://streamable.com/fdyqbp ( zincirim baya bol ondan midir bilmiyorum ama boşta dururken cektim sanmıyorum siz daha iyi bilirsiniz
bugün ifademi aldilar sordum karşı tarafa %75 atmış bana %25 atmışlar oda takip mesafesinden ama itiraz edicem, ifadede belirttim polislere anlattım sürücü degisikligi yapmişlar benim kaza yaptığım çocuk bi anda yok oldu onun yerine başkası geldi benle yaptin dedi kazayi kamera kayıtlarını...
kankam bunlar şerit çizgisinde motosikletle geziyorlar yaylanarak ben gördüm sollayayim dedim sakat sürüyolardi sollarken fren yapip önüme kırıyor :D trafikte şerit çizgisinden git diye bi kural yok, ayrica arkamda artçı vardı olmasa her türlü dönerdim ordan farkındayım ani hareketlerden...
yol tek şerit evet bu motosiklet sürücüsü şeridinin ortasında gitmiyor şerit çizgisinden gidiyor videoda tam belli olmamış şerit çizgisinden gidiyorlardi birbirlerine çok yakınlardı sonra diğeri yoluna devam etti bu bi anda önüme kırdı orda dönebilirim gibi görünsede sağdada arkadaşı vardı ben...
biraz öyle duruyor ama 2 tane scooter vardi önümde bende hızlanmıştım sollamak için bi anda kırınca ya sağa kırcaktım dengemi kaybedip ona çarpcaktım yada o aradan geçecektim bende o araya girmeye çalıştım çarpıştık
1745254689
o çocuğun önüme kırdığı yer ordan geçecekmiş ordan geçmesi yasal mı...