b3ytu.dll kullanıcısının son içeriği

1. b3ytu.dll

cbr 125de ilk defa boyle bisey yasadim trde ilk diye düşünüyorum

evet buna benzer ama uzun sürmedi 2 3 sn sürdü 1758790104 teşekkürler WKXOEKDOWMDORKCOED
  2. b3ytu.dll

cbr 125de ilk defa boyle bisey yasadim trde ilk diye düşünüyorum

merhabalar motoruma katalizoru taktirmak icin arkadasla birlikte headeri söktük sonra header tam oturmadi yerine hafif kaçak kaldi headerde sonradan ciddiye almadim bu kaçağı katalizordeki tapayi açtım geziyodum bi anda motor istop etti sesi kesildi kesilmisken calistiraym dedim vitesi 2 ye...
  3. b3ytu.dll

cbr 125 benzin deposundan gelen ses

yeni buji taktim 5 dk sürdüm geldim bujim siyahımsı oldu motorcuya götürdüm söyledim böyle oldu diye bide motor gri duman atıyor benzin kokuyor duman baya bi yanlış bilgiyse düzeltin <3 1755802433 beyaz duman atıyor benzin kokuyor baya bi bide yeni buji taktim hemen siyah oldu motorcuya...
  4. b3ytu.dll

cbr 125 benzin deposundan gelen ses

motorun deposundan diiiit diye ses geliyor normalde motoru calistirinca geliyodu bu ses sadece ama bu sira motor calisirkende gelmeye basladi surerken diiiit diye ses geliyor ve motorum zengin karisim yakiyor
  5. b3ytu.dll

bu ne sesi krank felan midir cbr 125den geliyor

videoyu bırakayım : https://streamable.com/fdyqbp ( zincirim baya bol ondan midir bilmiyorum ama boşta dururken cektim sanmıyorum siz daha iyi bilirsiniz
  6. b3ytu.dll

kazada %100 haklıyım karşı tarafın sigortasi yok

bana polis öyle dedi raporu alınca %100 çıktı :D
  7. b3ytu.dll

kazada kim haklı? sigorta kaç kusur verir bana?

yok be dayim %100 ben haklıymışıım rapor çıktı :D karşı tarafa 47/1-c kusurunu vermişler
  8. b3ytu.dll

kazada %100 haklıyım karşı tarafın sigortasi yok

kazada %100 haklıyım karşı tarafın sigortasi yokmuş raporu alınca öğrendim motorum pert oldu ne yapmam gerekiyor şimdi
  9. b3ytu.dll

bugün ifademi aldilar sordum karşı tarafa %75 atmış bana %25 atmışlar oda takip mesafesinden ama itiraz edicem, ifadede belirttim polislere anlattım sürücü degisikligi yapmişlar benim kaza yaptığım çocuk bi anda yok oldu onun yerine başkası geldi benle yaptin dedi kazayi kamera kayıtlarını...
  10. b3ytu.dll

Ağzımla motor sesi çıkarıp duruyorum

egzoz patlatıyosan banada ses kaydı atar misin gece uyurken dinlemek istiyorum
  11. b3ytu.dll

kankam bunlar şerit çizgisinde motosikletle geziyorlar yaylanarak ben gördüm sollayayim dedim sakat sürüyolardi sollarken fren yapip önüme kırıyor :D trafikte şerit çizgisinden git diye bi kural yok, ayrica arkamda artçı vardı olmasa her türlü dönerdim ordan farkındayım ani hareketlerden...
  12. b3ytu.dll

yol tek şerit evet bu motosiklet sürücüsü şeridinin ortasında gitmiyor şerit çizgisinden gidiyor videoda tam belli olmamış şerit çizgisinden gidiyorlardi birbirlerine çok yakınlardı sonra diğeri yoluna devam etti bu bi anda önüme kırdı orda dönebilirim gibi görünsede sağdada arkadaşı vardı ben...
  13. b3ytu.dll

biraz öyle duruyor ama 2 tane scooter vardi önümde bende hızlanmıştım sollamak için bi anda kırınca ya sağa kırcaktım dengemi kaybedip ona çarpcaktım yada o aradan geçecektim bende o araya girmeye çalıştım çarpıştık 1745254689 o çocuğun önüme kırdığı yer ordan geçecekmiş ordan geçmesi yasal mı...

Yeni mesajlar