Ağzımla motor sesi çıkarıp duruyorum

Motosikleti
Triumph Trident 660
24 yaşındayım sürerken veya boşluktayken bir an da motor sesi çıkarıyorum nefesimi ayarlayıp vites atıyorum o sırada al ver yapıp geri gaz açıyorum bunu yaparken çok zevk alıyorum hatta birine yarım saatlik wp den ses kaydı atmışlığım var

Motosikleti
D400
hur-96LXZkW4GztVRBXedA.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
4 Silindir sesi mi çıkarıyorsunuz yoksa tek silindir ya da çift silindir sesi mi? 2 zamanlı mı 4 zamanlı mı?

Motosikleti
cbf 150
Gardaş elektirikli motorlar yaygınlaşınca sana çok iş çıkıcak. Açıkcası ben seni alırım elektirikli motoruma ver la ara gaz derim. Ama titreşimide simule edebilmen lazım. ne anladım ben motordan ozmaan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ooo bu konu çok eski. Ararsan sayfalarca yorum var forumda.

evet boyle bir konu vardı. Motosiklet.net te bol bol motor sesi çıkaran adam olduğunu öğrendiğimde baya şaşırmıştım.

acayip bir forum ya burası :d

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ooo bu konu çok eski. Ararsan sayfalarca yorum var forumda.
Çok sevindim bunu yapan tek ben değilmişim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ağzınız ile çıkarıyorsanız iyi başka yerinizden çıkarmadığınız sürece sorun yok ! :D
Başka yerde ışıldıyor maalesef

4 Silindir sesi mi çıkarıyorsunuz yoksa tek silindir ya da çift silindir sesi mi? 2 zamanlı mı 4 zamanlı mı?
Abi 4 silindire benziyor

egzoz patlatıyosan banada ses kaydı atar misin gece uyurken dinlemek istiyorum
O kadar gelişmedim takipte kalın lütfen

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Lisede böyle bi arkadaşımız vardı. Mezun olduk aynı üniye gittik, 2-3 sene daha yolda yaya yürürken ağzından çıkardığı S50B32 sesiyle kesiciye girdi. E36 hayaliydi. Güzelde çıkarıyordu sesi. Babasının işleri lise sonda bozuktu bi kaç sene sonra düzeltince Corsa aldı bi tane. Araba alınca götü başı ayrı oynamaya başladı. Meğer arabamız için takılıyormuş bizle. Aforoz ettik kendisini.

Özetle bi ustaya görün kardeşim.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Yolun ortasında yürüyen yaylaları uyarmak içi gerçek korna yerine roadrunner gibi "nik nik" dediğim oluyor, motoru bağırtmak yerine "niiuaauvv" diyerek yanlarından geçiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar