Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uyarılarınız için sağolun ancak motoru satıp yüseltmeye kalksam ancak 50.000TL eder. 40.000TL cc yükseltmek için bütçem var. 90.000TL ye bu motorun üstüne ya da yapacağım yükseltmenin üstüne elle tutulur bir makina yok. Zaten üzerindeki kelle tamamen alınacak bir sıkıntı durumda geri...
Okan abim çok teşekkür ederim. Burt Munro" yu da öğrenmiş oldum. Muhteşem bir insan umarım onun indian ile benim mondialim ile de aynı geleceğimiz olur. İzmir de ikamet ediyorum burada önerebileceğiniz usta olursa yazarsanız sevinirim.
Yorumunuz için tekrardan teşekkürler. Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ancak ufak bir hikayem var. Ben bu motoru aldığımda kendi iş yerim bana maaş ödemesini yapmadı ve hacizlik oldum. Bu makina elden gitmesin diye 2 işte çalıştım. Kendisi benim ilk göz ağrım. Ne zaman marşına bassam tekte...
Herkese selamlar. Enjeksiyonlu Cg bloğuna sahip Mondial Xtreme Maxx motorum var. Sarı sitede 350cc cg dönüşüm kiti buldum. Krank-piston-silindir-üst kapak-dereceli egzantrik setin içinde. Bende seti almak çok istiyorum. Amacım bir yarış motoru yapmak değil ancak tahmini olarak 25-30 arası...