Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam sevgili motor severler yaklasik 3ay önce KANUNİ ATV 110 luk motorumu sattım.
Motosikletsizlik gerçekten beni çok üzüyor ve onsuz yapamıyorum.
Tekrar motosiklet almayı düşünüyorum ve bundada kararsızım 2 teker mi alsam yoksa 4 tekere devammı etsem???
bana önerebileceginiz 2 tekerler...
Merhaba arkadaslar ben sizden bi konuda acil bilgi almak istiyorum lütfen cvp verin benim bi arkadasimin yamaha ybr 125 motoru var kaza yaptı bugün yedek parça gerekiyoda acaba fiyatları ne kadardır???
MOTOR: YAMAHA YBR 125 2004 MODEL LACİVERT
SADECE ÖN ÇAMURLUK VE SİPERLİK (farın dışında ön...
Slm arkadaşlar ben bi konuda size danışmak ve görüşlerinizi almak istiyorum...
Benim KANUNİ 110 luk ATV motorum var
ve ben buna XENON takmak istiyorum sizce uygun olurmu?
bana önerebileceginiz bi xenon markası varmı?
yada en dogrusu ATV ye uyarmı? aküyü harcama durumu nedir? benim farlara uyarmı...
Selam arkadaşlar ben motorumun altına led neon koymak daha doğrusu ışıklandırma yapmak istiyorum sizce hazır mı alayım yoksa kendim el yapımı mı yaptırayım bizim burda reklamcılar var ledle yazı yazan onlara yaptırsam olurmu büyük mercekli onlar normal led in 3-4 katı büyük baş parmağının ucu...
Selam sevgili motor severler sizden bi konuda yardım almak istiyorum benim kanuni atv 110 marka motorum var motordan memnunum ama motorumu 125 lik yapmak istiyorum sizce bana kaça mal olur şanzımanı değiştirmem gerekirmi ve sizce 125 lik yapmalımıyım yada öylece 110 kalsınmı üzerinde motor güsel...
Günden güne atran benzin fiyatları belli ki insanların canını yakıyor işte buna alternatif bir çözüm hemde BMW den :)
Ama tehlikelide tabi arabalarda patlıyo bu yangında tehlike oluşturuyo ki birde motosiklette patladıgını düşünün korkunçç....
Bence güzel bişey ama....yorum sizin...!
BUYRUN...
Merhaba arkadaslar benim bir görüşüm vardı ama bu konuda daha önce forumda konu aildimi bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın şimdiden yandın söndürücüden NOS yapmış adamlar bizde bıunlardan bitane motosikletlerimize yapsak nasıl olur koy bagajin içine dursun yaw...
Selam sevgili motorsever arkadaslar ATV 110 cc motoruma modifiye yapmak istiyorum bazılarını yaptım egzoz taktım ışıklandırma falan bazı konuslarda yardım almak istiyorum yardım edermisiniz 4 tekerliye ne yapılır sizce???
Ben şunları yaptım:
-abarth egzoz uçu kaynattım
-mavi neon yaptım altlara...
Merhaba sevgili motorsever arkadaslar bu konuda görüşlerinizi bildirirmisiniz ATV kullanıcılarına pek rastlayamadım burda ATV hakkındaki görüşlerinizi bildirirmisiniz?::sos::
bu arada bende kanuni ATV 110 cc var;)