Led Neonlar

Selam arkadaşlar ben motorumun altına led neon koymak daha doğrusu ışıklandırma yapmak istiyorum sizce hazır mı alayım yoksa kendim el yapımı mı yaptırayım bizim burda reklamcılar var ledle yazı yazan onlara yaptırsam olurmu büyük mercekli onlar normal led in 3-4 katı büyük baş parmağının ucu kadar büyük onlardanmı yaptırsam bana bi fikir verin ve bu ledler aküyü harcar mı ben sordum ama 1000 tanesi motorun stop lambası kadar bile yakmaz dedi sizce dogrumudur bide Angel Eye yapmak istiyorum görüşleriniz nedir?
motor: ATV 110 kANUNİ::123434::

Kardesm git bi oto aksesuarcıya
neonuda,angel'ıda oradan al ugrasma derim..
2 si max 40-50 ytle tutar..

Hazır al ben aldım benim motorda 4 tane 30cm lik mavi led neon var.

ön farın altındada bir tane çakar lamba var.gerçek flaş alır isen senin atv de çok güzel durur:cat:

led ile neon farklı şeylerdir:)
neonu hazır almalısınız zaten...
led ile yapılabilir de yaptırılabilir de...

Neon, lede göre daha güzel ışık verir.Ama cam olduğunda kırılma olasılığı fazladır.Çapları değişiyor tabi 8mm.den22mm.kadar.Motor için genel olarak en küçük çapı yani 8 mm.daha uygun olur.Normalde cam yapımı bişey değilde,12 volt.trafo ile çalıştığı için pahalı oluyor.Mesela ben sana farlar için çifti 15ytl.Düz çubuk olarak istersen5-10ytl ye yaparım.Ama trafosu yok bizde.Normalde 30ile 50 ytl arası satılır herhalde.Led ise neona göre pahalı.led metresi 10ytl ile 20 ytl arasında.Kalite olarak yani.3-5 ytl yede var.Direk akü ile çalışıyor ama mtrsi pahalı.Neon kırılınca işçiliği uğraştırıyor,led ise bozulunca at çöpe.Led parası,bozulunca çok daha fazla zarar demek,neon öyle değil.Yenisi veya tamiri yapılır.Tek eksi yönü cam olması,kırılmaya elverişli olması.Bende o bakımdan ön kısma led döşedim.Durum böyle.

hmm

merhaba dostum ben reklamcıyım ( zaferreklam) bence git oto aksesuarcıya ve elektirikçiye ordan hazır al derim :wiinkk:

kardeş ben kendi angelımı kendim yaptım gayette hoş oldu bak resminide ekliyom düşünürsen tarifi konusunda link verebilirim.
my.php
[/URL][/IMG]

kardeş ben kendi angelımı kendim yaptım gayette hoş oldu bak resminide ekliyom düşünürsen tarifi konusunda link verebilirim.
my.php
[/URL][/IMG]

Böyle ufak modifiyeler yapabileceğimiz biryer varmı.Servislerde böyle şeyler olmuyor haliyle.Sanayiye falanmı gitmek lazım.Kadıköy-kartal(ist)arasında bildiğiniz biryer varmı?:silent:

böyle ufak modifiyeler için hiçbiryere bakın aşağıda bi link veriyom orda adam nasıl yapıyorhttp://video.google.com/videoplay?docid=-5493443516163513238&q=How+To+Create+custom+LED+eagle+eye+rings+for+your+car&ei=9k5QSIe0N4WkjAL9uYS7DA

jaluzi çubuğunu praktiker koçtaş veya bauhaus tarzı yerlerden bulabilirsin ayrıca jaluzi çubuğu yerine sıcak slikon kullanabilirsin ben öle yaptım ama ledlerin arasına diot koyman lazım yoksa 12v da yanıyo.

Tabi birazda el becerisi lazım:D

işte buda benim yaptığım:
my.php

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar