Modifiye ürünleri

Selam sevgili motorsever arkadaslar ATV 110 cc motoruma modifiye yapmak istiyorum bazılarını yaptım egzoz taktım ışıklandırma falan bazı konuslarda yardım almak istiyorum yardım edermisiniz 4 tekerliye ne yapılır sizce???
Ben şunları yaptım:
-abarth egzoz uçu kaynattım
-mavi neon yaptım altlara
-sonra yanlara yazı aldım koni,sparco,KN,momo...vs...
-krom elcikler
-krom aynalar
-lastiklere yazı
-basamaklara aliminyum kaplama
-port bagaj(sabit)
-sis lambaları
şefaf sinyal almak istiyorum acaba ne kadardır ve yakışırmı sizce vede angel eye lazım???
sizce nedir olay abilerim görüşleriniz için teşekkürler...
ha bu arada hani o arabalara takılan spor hava filtresi varya onlardan takacam ama zararı olur diye cekiniyorum sizce varmıdır bir zarari?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka resim olsa biras daha yardımcı olabiliriz
ama sakın acık hava filitresi alma yakıt artar performans düşer orjinal filitreden şaşma kolay gelsin fotoları bekliyosss..

tesekkür ederim arkadaslar ya foto koycamda zaman olmuyo kardeşler yaa PC basına kolay gelemiyom ki zaten cafeden giriyoz nete ama cekecem abi ha bu arada mavi neon aldım dedim ya o beyaz renk çıktı yaa alla alla posetinden cikardım taktım bi bktım beyaz renk ne yapalım kalsın dedim ama beyazda oluyo be zaten motor mavi renk ya mavi ya beyaz ;) ha bu arada ön sislerden bitanesi kırıldı ve motora XENON ampul taktım...! resimler yakında sizlerle... Burda ATV cilere rastlayamadım ya.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar