Atakan121 kullanıcısının son içeriği

1. A

13.000 tl bütçe Fikirleriniz Değerlidir???

Herkese merhaba! :king: Bajaj pulsar 200 ns 2018 sıfır Mondial xtreme enduro 250 sıfır Honda crf 250l ikinci el yüksek km Siz hangisini tercih ederdiniz? :silent: Uzun yıllar motor tecrübem var. İsteğim crossa geçmek. Fakat sıfır crf çok pahallı geldiğinden bajaj mı alsam diyorum. :silent:
  2. A

Güncel bilgi yok! Hangisi daha hızlı?

İyi akşamlar abilerim, arkadaşlarım! Güncel bilgi bulamadım. Sorum net: 2015 Hero Thriller mi 2015 Tvs Apachi mi daha hızlıdır? Hız merakım falan yoktur. Fakat Çeşme-Balçova arası yapacağım için otobanda biraz hızda gerek. Malum kamyonları sollamak lazım. Sürekli arkalarından...
  3. A

Sıkıntım Büyük İşin İçinden Çıkamadım

İyi Günler Abilerim, arkadaşlarım! Bu sabah bu cbr alınır mı diye bi konu açmıştım hatırlarsanız. Durum şu ki naked, super sports tarzı motorlar seviyorum. Fakat işin içinden çıkamadığım bir durum var. (Biraz uzunca olursa kusura bakmayın.) :) Ben 17 yaşımdayım, ehliyeti 2015'in...
  4. A

Sizce 30.000 km'de CBR alınır mı?

Sizlerin görüşünü almak istedim link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125-r-208953744/detay
  5. A

İzmirde Hero Test Sürüşü için yer var mı?

Herkeze İyi Akşamlar! Hero Thriller almayı düşünüyorum. Fakat test sürüşü yapabilme durumu olsa çok iyi olur. İzmirde Hero için bildiğiniz, daha önce test sürüşü yaptığınız yer var mı? İnternet sitesinin test sürüşü bölümüne bak demeyin. Çünkü daha önce ismi yazılı bir bayiyi aradım ve...
  6. A

ÖLÜM SAÇAN 4 TEKERLERE TEK ÇÖZÜM (VİDEOLU)

https://www.youtube.com/watch?v=4TgEqZRshb4 Herkese Günaydın Abilerim, Ablalarım ve Arkadaşlarım! Türkiye trafiğinde biz motorcularında varolduğunu ancak böyle anlarlar. :jocolor::jocolor::jocolor: Jeep'in sürücüsü heralde bir daha böyle bir hata yapmaz. :pl: MT olarak da böyle...
  7. A

Motosiklet Lastik Öneri

İyi akşamşar MT! Daha önce benzer konular açılmıştır. Fakat telefondan girdiğimden inceleyemedim forumu. Sizce şehiriçi motosikletlerde (commuter yai ybr tarzı) en iyi lastik markası hangisidir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler!
  8. A

Küba Bayisi RKS 150'YE SUZUKİ'NİN MALI DEDİ?

:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-rks-titanic-150-beyaz-renk-motorsiklet-3.890-tl-plusplaka-islemli-125926908/detay Temsili olarak koydum. Motor bu rks 150 Keeway'in...
  9. A

İz-Moto (Yamaha İzmir Bayisi) Bizi Enayi mi sanıyor!!!!

Merhaba abilerim, arkadaşlarım! İz-Moto'yu arayalı bir saat bile olmadı. Çıkan bayana 2014 model yamaha ybr'ye zam gelip gelmediğini sordum. Çünkü daha önce bana fuardan sonra gelebilir demişti. Yamaha ybr 2015 fiyatıyla aynı 2014 modelini de 5480 tl'den satıyoruz dedi. ::angry2:: Bir de...
  10. A

Hero Thriller Kafam Karışık

Herkese iyi akşamlar! Buna benzer konu daha önce açılmış olabilir fakat şu sıralar kafam çok karışık. :silent::silent:Bu motoru kullananlar cevaplarsa daha iyi olur. :) 1-Titreşim sorunu var mı?:silent: 2-Yakıt tüketimi nasıl?:silent: 3-Yol tutuşu nasıl?:silent: 4-Yedek parça sorunu var...
  11. A

Sizce hangisini almalıyım? Fiyatlar uygun mu? (İkinci el)

İyi akşamlar arkadaşlar! Başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum. Bir yerden başlayıp tecrübe kazanmak lazım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ciziksiz-tertemiz-ybr-125-esd-202727392/detay...
  12. A

Salcano Motor önerileriniz

İyi akşamlar arkadaşlar! Malum yamaha yaptı yapacağını. Bende salcano markasına yöneldim. Salcano ne malıdır? Aranızda kullanan var mı? İzmir de bayisi var mı? Yedek parça sorunu var mı? İnternette pek fazla bilgi yok. Sobuç olarak salcano köklü, güvenilir, kaliteli bir marka mıdır...
  13. A

Zorunlu trafik sigortası-Koalay, sigortam.net

Merhaba arkadaşlar! Malum ybr 125 esd'nin 2015 fiyatını görünce başladık hesap kitaba. Bu yaza doğru yamaha ybr 125 esd almayı planlıyorum. Sorum şu zorunlu trafik sigortası için daha önce koalay.com veya sigortam.net gibi sitelerden yapan var mı? Güvenilir midir? Fiyatları gerçekten uygun...
  14. A

Yamaha Ybr 125 Esd 2015 Zammı

Herkese iyi akşamlar direk konuya gireceğim. Dün akşam üstü Yamaha'nın İzmir'deki bayi-yedek parça-servis hizmeti veren İzMoto'yu telefonla aradım ve Ybr'nin 2015 modelinin ne zaman geleceğini sordum. Onlar da motosiklet fuarından sonra mart ortalarında bayilerine geleceğini söyledi. (İllere...
  15. A

Termoplastik vs Fiberglas vs Carbonfiber

İyi akşamlar! Buna benzer bir konu açılmışsa özür dilerim, bulamadım ve açıyım dedim. (Varsa nasıl siliniyosa silelim konuyu :)) Yakında Yamaha YBR 125 ESD alacağım. Sizce kasklar arasında yukarıda yazdığım çeşitlerden hangisi en sağlamdır. Yanlış yazdıysam affola pek tecrübeli değilim bu...

Yeni mesajlar