- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar direk konuya gireceğim. Dün akşam üstü Yamaha'nın İzmir'deki bayi-yedek parça-servis hizmeti veren İzMoto'yu telefonla aradım ve Ybr'nin 2015 modelinin ne zaman geleceğini sordum. Onlar da motosiklet fuarından sonra mart ortalarında bayilerine geleceğini söyledi. (İllere göre değişiklik gösterebilir.) Fiyatının ise daha belli olmadığını söyledi. 2014'ünün fiyatının düşüp düşmeyeceğini sordum. Oda aksine 2014 modeline de mart ayında zam geleceğini söyledim.
Hem 2015 modeli çıkıyor. Hem eski modeline zam geliyor. Bu nasıl iş anlamadım. Şuan fiyatı 4980 TL eğer yüzde on zam gelirse fiyat neredeyse 5500 oluyor.
r:
Sizlerin de görüşlerinizi bekliyorum. Başka duyum alan durumu öğrenen var mı? :silent:
Benzer konu açılmışsa baktım fakat göremedim. Olmadı konu kilit olur gider. :king:
Hem 2015 modeli çıkıyor. Hem eski modeline zam geliyor. Bu nasıl iş anlamadım. Şuan fiyatı 4980 TL eğer yüzde on zam gelirse fiyat neredeyse 5500 oluyor.
Sizlerin de görüşlerinizi bekliyorum. Başka duyum alan durumu öğrenen var mı? :silent:
Benzer konu açılmışsa baktım fakat göremedim. Olmadı konu kilit olur gider. :king: