Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence görünüşe tav olma. Sonuçta yeni bir marka neler olacağı belli olmaz. Ek olarak forumdan çok bişey bekleme herkes goygoy peşinde. Nerde saçma konu var herkes oralarda.
32 26 var bende, 6.5mm açar. Şimdi 34 36 diye egzantrik aldım. Adam orjinal bu diyor. 34 36 neyi temsil ediyor lobun ölçüleri değildir herhalde. Açılma derecesi olabilir diye düşündüm. Üstadlar bi el atabilir mi nedir ne değildir kaç mm açar bu?
Arkadaşlar bende 1.85 18 jant var üstünde 3.00 mevcut. Mafsalımdan yana sıkıntı yok da chat gpt 120 80 18 tam olur diyor, doğru mu? 130 da olur ama güvenli olmaz diyor.
Arkadaşlar cg 200 topladım. 200 extreme max krankı 76 boy silindir 65.5 piston yanlışım yoksa 210cc takıyor. Kaç tane ustaya sorduysam birisi 300lük al dedi birisi 200lük birisi 250lik herkes ayrı kafada. Egzantriği 2 derece saat yönüne aldım. Sizce boyutunda mı takılmalı yoksa 300lük jetli...
Bu ne demek? Emin ol bilgini parayla satacak kadar değerli görüyorsan sana kalsın. Asıl forum ortamları bu bilgileri paylaşmak içindir paylaşmayacaksan fikrin kendine kalsın.
1741390614
Evet bende ondan kaynaklı aşağıda tutmak istiyorum bir nebze. Herhalde sildirmeue felan gerek yok.
1741390740...
Arkadaşlar pistonun zirvesi bu şekilde. Contayı koymadım ve vidalar sıkılı değil. Tahminimce iyice sıktıkyan sonra böyle yada çok az daha aşağı iner. Böyle iyi midir, yoksa silindirden sildireyim mi? Ek olarak daha yüksek zirvenin ne gibi avantajı/dezavantajı olur?
Cafe Racer yapmaya çalışıyorum arkadaşlar 17 ve 18 tel jant var arkadaşta. 110 80 17 gibi bir lastik janta sığar mı? Tek merak ettiğim bu. Bu olmazsa takılabilecek en büyük lasyik nedir? Önceden yapan eden varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cg kuzen takan çok ama hiçbir ölçü bulamadım. Bende biliyorum racer olduğunu.. Klavye düzeltmiş.....
1740748137
Ekstra inceltenler var orjinali ince değil aslında o kadar. Bana janta ne kadar lastik takabilirim o lazım.
Arkadaşlar cafe rider yapıcam onun için kalın lastik istiyorum. Tel janta en fazla kaç taban takılabilir nerden öğrenebilirim? 3.00 olması lazım orjinal arka lastiğin. 1.40x18 yazıyor bazı jantlarda bu jantın tabanı mı? 1.40 a kaç lastik takılır?
Numara bırakabiliyor muyuz?
1740307884
Hocam ya 125 ve 150 çok topladım ve sorun yaşamadım. Evet dediğiniz çok doğru da kelleler çok para. Biz zaten orjinal olmayan birşey yapmayacağız ki hocam. Cg motorunun prjinal olaral 200 olan halleri var 200lük krank olan zaten orjinal. Şuan muhtemelen...