Lastik seçimi

Arkadaşlar cafe rider yapıcam onun için kalın lastik istiyorum. Tel janta en fazla kaç taban takılabilir nerden öğrenebilirim? 3.00 olması lazım orjinal arka lastiğin. 1.40x18 yazıyor bazı jantlarda bu jantın tabanı mı? 1.40 a kaç lastik takılır?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar cafe rider yapıcam onun için kalın lastik istiyorum. Tel janta en fazla kaç taban takılabilir nerden öğrenebilirim? 3.00 olması lazım orjinal arka lastiğin. 1.40x18 yazıyor bazı jantlarda bu jantın tabanı mı? 1.40 a kaç lastik takılır?
Motorun cinsine bağlı...
140 tabansa 180 tabanı takamazsın.
Çünkü salıncağın arasına sokamassın..Sığmaz..
Marka da belirmen lazım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cafe raider değil Onun adı.. Cafe Racer......

Motosikleti
Yamaha XSR700
Tel janta en fazla kaç taban takılabilir nerden öğrenebilirim?
R nine T tel jantla 180 taban kullanıyor. Cgler tel jantla bisiklet lastiği gibi ince lastik kullanıyor kullanıyor. Yani aslında orijinali neyse onu kullanmak lazım.

Motorun cinsine bağlı...
140 tabansa 180 tabanı takamazsın.
Çünkü salıncağın arasına sokamassın..Sığmaz..
Marka da belirmen lazım..

Cafe raider değil Onun adı.. Cafe Racer......
Cg kuzen takan çok ama hiçbir ölçü bulamadım. Bende biliyorum racer olduğunu.. Klavye düzeltmiş.....

R nine T tel jantla 180 taban kullanıyor. Cgler tel jantla bisiklet lastiği gibi ince lastik kullanıyor kullanıyor. Yani aslında orijinali neyse onu kullanmak lazım.
Ekstra inceltenler var orjinali ince değil aslında o kadar. Bana janta ne kadar lastik takabilirim o lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar