Arama sonuçlarınız

1. A

Voge 125 R vs Raider TVS 125

Bence görünüşe tav olma. Sonuçta yeni bir marka neler olacağı belli olmaz. Ek olarak forumdan çok bişey bekleme herkes goygoy peşinde. Nerde saçma konu var herkes oralarda.
  2. A

Egzantrik açar

32 26 var bende, 6.5mm açar. Şimdi 34 36 diye egzantrik aldım. Adam orjinal bu diyor. 34 36 neyi temsil ediyor lobun ölçüleri değildir herhalde. Açılma derecesi olabilir diye düşündüm. Üstadlar bi el atabilir mi nedir ne değildir kaç mm açar bu?
  3. A

1.85 janta kaç taban lastik takılır?

Arkadaşlar bende 1.85 18 jant var üstünde 3.00 mevcut. Mafsalımdan yana sıkıntı yok da chat gpt 120 80 18 tam olur diyor, doğru mu? 130 da olur ama güvenli olmaz diyor.
  4. A

Piston zirvesi yeterli mi? (RESİMLİ)

Kanka olay keskin köşe değil çok boş konuşuyon
  5. A

Büyük karbüratör/küçük karbüratör

Arkadaşlar cg 200 topladım. 200 extreme max krankı 76 boy silindir 65.5 piston yanlışım yoksa 210cc takıyor. Kaç tane ustaya sorduysam birisi 300lük al dedi birisi 200lük birisi 250lik herkes ayrı kafada. Egzantriği 2 derece saat yönüne aldım. Sizce boyutunda mı takılmalı yoksa 300lük jetli...
  6. A

Kanka şeyh havasından kurtul bence 😅
  7. A

Bu ne demek? Emin ol bilgini parayla satacak kadar değerli görüyorsan sana kalsın. Asıl forum ortamları bu bilgileri paylaşmak içindir paylaşmayacaksan fikrin kendine kalsın. 1741390614 Evet bende ondan kaynaklı aşağıda tutmak istiyorum bir nebze. Herhalde sildirmeue felan gerek yok. 1741390740...
  8. A

https://files.fm/u/9mbvmx5t69 Varya resim olsa kimse yazmaz, neyse. Buyrun resim.
  9. A

Arkadaşlar pistonun zirvesi bu şekilde. Contayı koymadım ve vidalar sıkılı değil. Tahminimce iyice sıktıkyan sonra böyle yada çok az daha aşağı iner. Böyle iyi midir, yoksa silindirden sildireyim mi? Ek olarak daha yüksek zirvenin ne gibi avantajı/dezavantajı olur?
  10. A

110 80 17 tel janta uyar mı?

Cafe Racer yapmaya çalışıyorum arkadaşlar 17 ve 18 tel jant var arkadaşta. 110 80 17 gibi bir lastik janta sığar mı? Tek merak ettiğim bu. Bu olmazsa takılabilecek en büyük lasyik nedir? Önceden yapan eden varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  11. A

Lastik seçimi

Cg kuzen takan çok ama hiçbir ölçü bulamadım. Bende biliyorum racer olduğunu.. Klavye düzeltmiş..... 1740748137 Ekstra inceltenler var orjinali ince değil aslında o kadar. Bana janta ne kadar lastik takabilirim o lazım.
  12. A

Lastik seçimi

Arkadaşlar cafe rider yapıcam onun için kalın lastik istiyorum. Tel janta en fazla kaç taban takılabilir nerden öğrenebilirim? 3.00 olması lazım orjinal arka lastiğin. 1.40x18 yazıyor bazı jantlarda bu jantın tabanı mı? 1.40 a kaç lastik takılır?
  13. A

PİSTON KRANK SEÇİMİ YARDIM

İletişim adresi sallasana ustam.
  14. A

Numara bırakabiliyor muyuz? 1740307884 Hocam ya 125 ve 150 çok topladım ve sorun yaşamadım. Evet dediğiniz çok doğru da kelleler çok para. Biz zaten orjinal olmayan birşey yapmayacağız ki hocam. Cg motorunun prjinal olaral 200 olan halleri var 200lük krank olan zaten orjinal. Şuan muhtemelen...
  15. A

Bilmiyorum, hiç binmedim. Deneyince cevaplarım sorunu.
  16. A

Keko işi değil de cafe racer benimkisi, dediğinizde haklısınız. Forumun en iyi el yapımı CG Cafe Raceri olacak umarım. 1740164898 Motor hocam 125 63.5 yada 65 en sağlıklı hangisi olur karbüratör kaçlık takılmalı üst kapak kaçlık olmalı en optimum değerleri istiyorum hocam yol haritası hazır...
  17. A

Hocam bende yaptıysam en iyisini yapma hastalığı var, en iyisi olmazsa komple sökecem edecem kendimi biliyorum. Mesela ufak tefke sorular var hala. 63.5 yapıp 200 lük krank aldık diyelim. 180 cc civatında oldu. Üst kapağı ve karbüratörü de 200 mü almak gerekir? 250lik üst kapağın ne gibi...
  18. A

Arkadaşlar, büyük harfle yazmak yasak mı bilmiyorum da ADHD sahibi birisi olarak gece kafayı yedim. Cg motorumu kurucam ama ne yapacağımı bilemiyorum, forumda okumadığım konu kalmadı tam netleştiremedim. 63 piston 200 krank yaparsam kaç cc alırım? En stabili bu mu olur yoksa 200 krank 65.5...
  19. A

Yüksek stroke düşük piston hacmi VS Düşük stroke yüksek piston hacmi

Sizce 82 boy krank alıp, 63.5 kullanmak mı yoksa 72 boy krank alıp 65.5 piston takmak mı? Hangisi daha uzun ömürlü olur? CC'leri kaç olur ikisinin? Tahminimce 80 63.5 daha fazla devir çevirir, 72 65.5 ise daha torklu olur, başka sizce ne gibi artıları eksileri olur? Kendi motoruma uygulayacağım...
  20. A

En ideal uzun ömürlü 200c Cg motoru toplama

Peki hocam bu 50liklerde ki krank 125 ve 100lüklerle aynı sadece silindir küçük diyorlar, doğru mu? Krank seçimini nasıl yapmalıyız marka olarak? 1739815841 Dediğiniz ölçüler çok yeterli benim için, 125in orjinal krankı kaç mm hocam? 62 krank 65.5 piston kafama yattı yaptığım araştırmalarda da...