Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar.istoç civarı 6 aralık 2023 gündüz saat 14.00 da eds ile emniyet şerit ihlal cezası geldi 4064 lira arkadan fotoğraf çekildi. cezaya itiraz edip cezası iptal edilen varmı?
Haramidere yol kenarına terk edilmiş motor var.Bariyerlere bağlanmış 2 gündür orda plakası yok.Motosikletin motor kısmında kaıser yazıyor deposunda honda.Vitesli gri renk oldukca hırpalanmış.Belki sahibi bırakmıştır.155 aradım dün güneşin altın da 2 saat bekledim motorun yanında polis...
:pl:Günaydın arkadaşlar.3 gün önce bilenleriniz vardı muhakkak avcılar haramidere civarı beysan sanayi sitesi girişi ile iski arıtma tesislerinin arasında geçen sarı zeybek caddesinde kaza yaptım.Avcılardan beylikdüzü istikametine giderken hızım 65 km. Tır garajının orda ışık bana yeşil...
selam arkadaşlar dün akşam esenyurtta benzin almaya gitmiştim depoyu doldurdum birde 5 lt lik bidon vardı onuda doldurdum lt si 4.34 liradan diğer yerlere göre uygundu gitmişken yağlara baktım gayet uygun fiyata yağ vardı 12 lira ya aldım klora marka bu yağı kullanan varmı.saygılar
herkese günaydın .ama benim için pek günüm aydın başlamadı sabah saat 06.45 avcılardan çıktım beylik düzüne giderken E.5 de haramiderede carfur u geçince ilerdeki petrol ofisinin karşısında yere yapıştım BİR TÜRLÜ BİTMEYEN LANET OLASI YOL ÇALIŞMASI YÜZÜNDEN 5 ay önce bitmesi gereken metrobüs...
sabahları akşamları marş almıyordu ayakla çalıştırıyordum 4000 km bakımında öncede zor çalışıyor diye götürdüm sorun bulamadılar soğuk diye çalışmıyor dediler aralık ayında oluyor 4000 km bakımında da yok bişey dediler 4500 km tekrar götürdüm nihayet akünün zayıfladığını anladılar değişmesi...
:pale:selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum üyeliğim eski ama önceden yazamamıştım biraz önce 150 zc yi 4000 km bakımdan aldım kaz gibi yoldular özür dilerim böyle bi terim kullandığım için sabah sabah 140 liramı aldılar