Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ale:selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum üyeliğim eski ama önceden yazamamıştım biraz önce 150 zc yi 4000 km bakımdan aldım kaz gibi yoldular özür dilerim böyle bi terim kullandığım için sabah sabah 140 liramı aldılar
yağ 15 desen buji 10 desen hava filtresi max20 desen balatada 2o desen 65 yapar.varyatör nedir ne kadardır onu bilemem...birde serviste yaptırdıysan mondilain sitesinde bakım yapılırken hangi prca kaca değişiyor işçiliği ne kadar yazıyor yani.bakman da fayda var. http://www.mondialmotor.com.tr/fiyat-listeleri-mondial/iscilik-fiyat-listesi.html
Ön varyatör 20-25 tl falan. Ama hakkaten çok almışlar. Artı 4000 kmde cok spor kullanmadıkça ön varyatörün değişmesi gereksiz bence.10.000 kmden itibaren değiştirilebilir..
merhabalar arkadasım parçalar 50 tl tutsa bıle bile işçilik yuksek cıkıyor en mantıklısı ımkanlar ve teknık bılgı el verdıgı muddetce kendın hesaplı bır yerden orjınal parçaları alıp monte etmek boylelıkle yarı fıyata ve daha ıyı bır bakım yaparsın ornegın benım macıtı almadan bujının bırı kesıkmıs verdım yırmı tl adam degıs oyle bakalım dedım motora ngk japon bujıler en fazla ıkısı on lıra yapar on tl de ıscılık alınmıs ,benım motoruma kendım alıp taktıgım parcalar 250 tl eger servıste yaptırsaydım karburatoru yerınden cıkartıp takmak ıcın 80 tl ıstıyorlar kendı ısımı kendım gordum sadece arka jant telelerımı sıfırdan dızdırdım . kazasız gnler dılerım
parçalara da kar eklemişler işçiliğide eklemişler 2010 model honda activam vardı 13000 km hiç srvise götürmedim bakıma yağını değiştim 4000 km de bir 13binde 120 liralık bakım yapmıştım 15000 km sattım satmaz olaydım
parçalara da kar eklemişler işçiliğide eklemişler 2010 model honda activam vardı 13000 km hiç srvise götürmedim bakıma yağını değiştim 4000 km de bir 13binde 120 liralık bakım yapmıştım 15000 km sattım satmaz olaydım
Canını sıkma hocam en azından değişikliklerden sonra keyif alırsın motosikletten. Ciddi bi performans değişikliği olur olumlu yönde.
Ama servis-garanti falan hikaye.. İyi bi ustan varsa ona götür..
Örneğin zc'nin periyodik bakımlarında difarensiyel yağı değişimi diye bi kısım var. Ben sormuştum ustama değişelim vakti geldi diye,kendisi de değişime gerek yok mondialın servislere para kazandırmak için yaptığı birsey dedi...
özellikle sordum transmisyon yağını değiştinizmi diye sordum anlamadı başta defransiyel yağı gerek yok dedi eleman kendim değiştireceğim hava çok soğuk fırsatım olursa ferformans olarak bazı sesler kesildi titreşim azaldı kayışta boşluk oluyordu düzeldi avcılar ambarlı yolunda 105 km gördü avcılardan beylikdüzü tarafına giderken 84 kiloyum