ashes35 kullanıcısının son içeriği

1. ashes35

Ekipman yıkama veya dezenfekte etmek

Arkadaşlar selamlar çok terleyen bir insan olduğum için ekipmanlarımı devamlı surette yıkama zorunluluğu hissediyorum şu ana kadar sadece pantolonlarımı yıkadım fakat ceket için çoğu yazıda yıkamayın dendiği için yıkamadım. Şimdi sorum şu kumaş için dezenfektan ürünlerinden birini alsam tekstil...
  2. ashes35

Bu lastiklerin hangisini önerirsiniz ?

Cbr650f im için lastik arayışına girdim(dunloplar devamlı yanlıyor bir teker yapamadık 😜) Bulduğum lastik setleri şu şekilde; Mitas Sport Force: 850 tl Pirelli Angel Gt : 1500 tl Pirelli Supercorsa spv2: 1900tl Metzeler M7RR:1500tl Yukarıdakilerin kullananı var mıdır ? Sizlerin önerdiği...
  3. ashes35

Cbr650f ilk bakım sorunları

Motorumu rodaj bakımına soktum lakin yağ tapası ve pulunu servis fişinde goremedim. Sizin ilk bakimlarda bunlar degisti mi degistiyse servis formuna islendi mi
  4. ashes35

Yazın Ekipman Kullanımı

Normalde hep full ekipman çıkarım(kask, file mont, bellik, tech90 kevlar pantolon, yds yazlık ayakkabı). Bugün niyetliydim ve sahil turu yapayım dedim Kadıköy, Karaköy taraflarına az kalsın baygınlık geçiriyordum. Ekipmanın önemini biliyorum ama bilinç kaybı daha büyük zarar siz nasıl...
  5. ashes35

Uzun Yol için Çanta Problemi

4 günlüğüne Yunanistan’a gitme planım var. Bunun için eli ayağı düzgün bir sırt çantası bakıyorum ama sırt çantası kolayca arka seleye monte edilebiliyor olmalı. 50 lt ve üstü bildiğiniz denediğiniz çanta var mıdır ? Motor cbr650f, geçenlerde shad sw55 i elimden kaçırdım benzeri ne varsa hepsine...
  6. ashes35

Kafam çok karışık tavsiyelerinizi bekliyorum

5-6 aydır motosiklet konusuyla haşır neşirim. Ocak'ta bir cbr250r aldım ve anlık maddi sıkıntılardan ötürü bu ay satmak zorunda kaldım. Şu anda yeni motor bakıyorum. Toplamda 400 km şehir içi yol yaptım yani pekte sürmedim aslında... Şu an önüme açtığım seçenekler CBR650F ve R25 ikisini de...
  7. ashes35

CBR650F almayı düşünüyorum lastiği hemen değiştirmeli miyim ?

Sorum aslında başlıkta vaki. CBR250 mi sattım. 1-2 haftaya Allah izin verirse makineyi alacağım. Fabrika çıkış Dunlop varmış üstünde tavsiyeniz nedir ?
  8. ashes35

Deri mont almak istiyorum hangisini önerirsiniz ?

Aşağıda ki montlardan birini almak istiyorum. GP Plus R tümden delikli olmaması ama renginin sıcaklığı almaması kafamda ki artı, Furygan ise giydiğimde baya rahat ettirdi. Sizin tavsiyeniz nedir ? http://www.motoruma.com/furygan-raptor-deri-motosiklet-ceketi-siyah...
  9. ashes35

İstanbul’da Lastik Değiştirilebilen Yerler

CBR250 ime Anlas tournee taktırmak istiyorum ama satın alma ve montajınnerede yaptırabilirim ? Kadıköy ve Sarıyer tarafları tercihimdir 🙂
  10. ashes35

Adarat Teori Egitimi

Yarin Adarat'in Cevizlibag taraflarinda teori egitimi varmis. Gelmeyi dusuneniz var mi ?
  11. ashes35

Yarin fuara gelen var mi ?

Yarin fuara gelmeyi dusunen var mi ?
  12. ashes35

Yamaha, Honda, Suzuki Orjinal Tekstil Urunleri

Merhaba baslikta ve benzeri markalarin lisansli gunluk kiyafetlerini nereden bulabilirim ?
  13. ashes35

Lastiğimi ne zaman değiştirmeliyim ?

Motosikletimi sıfır olarak yeni aldım(CBR 250R). Üzerinde IRC orjinal lastikler var sormak istediğim ise şu Diablo Rosso II ile hemen mi değiştirmeliyim yoksa biraz daha IRC ile gezsem olur mu ?
  14. ashes35

CBR 250 R icin Takoz

Merhabalar 2017 CBR 250 R alarak araniza katilmis bulunmaktayim. Aldigim yerde koruma takozu yoktu siz ne kullaniyorsunuz ? Onerdiginiz bir link var midir ?
  15. ashes35

Başlangıç Motoru GSX 250 R mı CBR 250 R mı ?

Merhabalar motosiklet dünyasına yeni giriş yapmaya çalışan biriyim. Kafada ki seçenekleri eleye eleye :) başlıkta bulunan iki seçeneğe kadar düştüm. Açıkçası Türkiye'de ki 2.el satanlara pek güvenim olmadığı için sıfır almayı planlıyorum. Sizlerin fikirlerini almak istedim.