1000 km yaptıktan sonra değiştirenler varmış... ben değiştirmemiştim açıkcası. ısınmadan da yol tutuşu iyi olmuyor sertliğinden dolayı, fakat geç yıpranır daha uzun gider... bana göre lastik falan çok önemli değilde bilinçli kullanıcı olmak daha önemli..
alacağın motorla ilgilide kısa bir yorum yapayım.. titreşimi beni rahatsız ettiği için biraz soğumuştum.. benim tercihim satmak oldu ama tanıdıklarım memnun şuan.. önce tecrübe et imkanın varsa sonra almayı düşün.. çok güzel motor aslında ama her güzelin bir kusuru var sanrıım![]()
cbr250 den geçiyorsun, cbr650f sana evindeki en rahat koltuğun verdiği tadı verir titreşimi dert etme.Almayı düşündüğüm hiçbir motor yakınlarımda yok. 600rr, gsxr600 ve zx636 bakıyordum normalde ama tam racing benim boyuma pek uygun gelmedi. Bu sebeple 650f düşünüyorum.
Hocam konuda çok tersizcbr250 den geçiyorsun, cbr650f sana evindeki en rahat koltuğun verdiği tadı verir titreşimi dert etme.
bahsettiğin motosikletleri bende test ettim, 189 boyumla hiç birinde rahat edemedim. cbr650f ve fazer8 tam oluyor ama boyuma, yakıtıda 4 silindirler rakiplerinin içinde en uygunu diyebilirim.
Dunlop'lar kötü değil ama biraz dikkat istiyor.
Kötü asfaltta ani gaz açınca yanlayabilir, devri ayarlamadan vites düşürülürse kilitlenebilir. Ama dikkat edince bir sıkıntısı yok.
(500F ile 20000 km civarı kullandım)
Ama asıl kafama takılan, Cbr650f 2. motor mu olacak?
Hocam konuda çok tersizbenim boyum 170 1000rr da süpermen gibi duruyorum
Dunlop'lar kötü değil ama biraz dikkat istiyor.
Kötü asfaltta ani gaz açınca yanlayabilir, devri ayarlamadan vites düşürülürse kilitlenebilir. Ama dikkat edince bir sıkıntısı yok.
(500F ile 20000 km civarı kullandım)
Ama asıl kafama takılan, Cbr650f 2. motor mu olacak?
Hocam şu dediklerinizin kaçta kaçı lastikle ilgili.Söylediklerini rosso corsa olsada yapar çünkü.Güçlü bi makine kötü asfalt her lastik yanlar ani gazlamalarda birde bunun dışında devri ayarlamadan vites düşürünce kitlemedi ne zamandır lastiğin özelliği olduYanlış anlamayın kötü eleştirmek için yazmıyorum.Hani tecrübesiz biri okur bunları lastikle ilgili sanar başka lastik takarsam bunlar olmaz der başına bişey gelir falan.Böyle şeyler olmasın diye yazıyorum.
Hocam şu dediklerinizin kaçta kaçı lastikle ilgili.Söylediklerini rosso corsa olsada yapar çünkü.Güçlü bi makine kötü asfalt her lastik yanlar ani gazlamalarda birde bunun dışında devri ayarlamadan vites düşürünce kitlemedi ne zamandır lastiğin özelliği oldu ��Yanlış anlamayın kötü eleştirmek için yazmıyorum.Hani tecrübesiz biri okur bunları lastikle ilgili sanar başka lastik takarsam bunlar olmaz der başına bişey gelir falan.Böyle şeyler olmasın diye yazıyorum.
Ben dunlopları söküp rosso 3 takmıştım geçen sene.. Dunlop baya sert bir lastik. İmkan var ise değiştirin derim.
https://i.hizliresim.com/b6A7p8.jpg
https://i.hizliresim.com/r1Bzv7.jpghttps://i.hizliresim.com/r1Bzv7.jpg
Hocam ben de düşünüyorum da lastiğin ömrü hakkında yorum yapabilme şansın var mı acaba? Kaç km kullandın ne kadar eridi lastik en az 1-1.5 sene 15 20k km götürmüyorsa mitas'a yönelcem.
Hocam ben de düşünüyorum da lastiğin ömrü hakkında yorum yapabilme şansın var mı acaba? Kaç km kullandın ne kadar eridi lastik en az 1-1.5 sene 15 20k km götürmüyorsa mitas'a yönelcem.