Yamaha, Honda, Suzuki Orjinal Tekstil Urunleri

Merhaba baslikta ve benzeri markalarin lisansli gunluk kiyafetlerini nereden bulabilirim ?

Yetkili servislerinde satılır. Yedek parça kısmında istediğiniz ürünü sipariş vererek getirtebilirsiniz.

Tabi ki bunu bazı yedek parçacı arkadaşlar da bilmemektedir ki bu da işin komedi kısmını oluşturmaktadır :rendeer:

Fuarda alt katta oluyor genede.Geçen sene marquez tişötü almıştım orjinaldi.20 tl cidden bişey değil.

Bolca mevcut, yalnız aynı malın üstüne marka yazıldı mı, öpücüğü arap baci dan alıyorsun.

Senelerdir Yamaha aşığı biri olarak bu orjinal ürünleri önceden incelemiştim.Fakat bilindik markalarla kafa kafaya fiyatlar hemde 10 ürün skalasından 1 tanesini bulabiliyosun bayide.abi getirtiriz durumları uzun süreceğinden ötürü hiç bulaşmadım daha önce.anca Tişört falan almışlığım var 3-5 tane.

Tişörtler falan dainese,alpinestars la kafaya kafaya yarışır.diğer ekipmanlar da hemen hemen aynı.

Orjinal branda sormuştum.300 civarı fiyarı vardı.o paralara hem araba hem motor için en kaliteli ürünü alabiliyosun o derece absürt fiyatlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar