Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Racer motorlara ilgim var ama şuana kadar en fazla 100cc motor kullandım.
racer başlangıç için hangisini tavsiye edersiniz ?
Honda cbr125r
Kawasaki nija250
veya bunlardan başka tavsiye edebileceğiniz ?
Sanırım sıvı ile su soğutma aynı şey
su soğutmalı motorumu yoksa hava soğutmalı motorumu tercih edersiniz
ne farkı bunların
hangisi uzun yola ve sıkıştırmaya dayanıklıdır ?
Bugün lastik patladı 1 hafta içinde 2. ye patladı yama yapıldıktan sonra lastikte yerılma olduğuna yumurtalar olduğunu gördük bende arka ve ön lastiği değiştirdim...
burda bir kaç motorcu arkadaşa sordum motorum için IRC İNOVA lastiği önerdiler
Motorum Motoran TORRO 100cc Cub
Yeni...
Biliyorum çok fark vardır ama merak ettiğim için soruyu sordum
600cc bir racer görüntü ve motor sesiyle aynı...
1200-1300 cc lik racerlara benziyor
2 si arasında farkı anlatın bakam _____________________
Bugün ilk motorsiklet kazamı yaptım Allah'tan ucuz atlattık.
daha önceden başkabirisinin arkasında yolcu iken hafif bi kaza yapmıştık ama bukez kendim tek başıma yaptım kazanın nedeni lastik patlaması yolda çok sert bir çukura girmiştim
aslında daha önceden bunun gibi çok çukura girmiştim...
arkadaşlar motoran 100cc cub ile en fazla 97km hız yaptım şuana kadar o hızdada motor çok titreme yapıp motordan çok ses geliyor benim asıl sorum şu
Motorla anayolda giderken 60 kmde gidiyorum çünkü 60 geçmeye başladığında motor bağırmaya başlıyor.
Uzun yollarda bu motorla devamlı olarak kaç...
arkadaşlar motoran 100cc cub ile en fazla 97km hız yaptım şuana kadar o hızdada motor çok titreme yapıp motordan çok ses geliyor benim asıl sorum şu
Motorla anayolda giderken 60 kmde gidiyorum çünkü 60 geçmeye başladığında motor bağırmaya başlıyor.
Uzun yollarda bu motorla devamlı olarak kaç...