Uzun yol için Racer motor alınır mı ?

Uzun seyahatler için Racer motor olurmu yada siz hangi modelleri önerirsiniz ?

ilk fırsatta sırf spor olsun diye alırım,

cem yılmazın reklamında var ya uzun yolu bitirince derim ki, ee bugünde sporumu yaptım

arkadaşım adı üstünde spor hatta süper sport motorsiklet,

kondüsyonun uygunsa bineceksin, keyif aleti değil aksiyon aracı bence,

yok benim sporla aram iyi değil dersen ne kısa ne uzun yolda bunlara binmeyeceksin bence

kesinlikle uzun yol için touring motor almalısın çok hoşlanmıyorsan yapisından sport touring lerde var ;)

Uzun yol için race alınır. Ama yorar. Spor turingler ss lerden aşağı kalmaz. Ve uzun yolda tadına doyamazsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de cross yapmak için race arıyom
:bounce:
ha bi de ağaç kesme motoruna takmak için scooter motoru mu gider yoksa enduro mu

Dİyelim 600 lük racerın motor sesiyle 600lük enduro yada touring in sesi aynımı ?

Sesler aynı olamaz. Ben şimdiye kadar hiç kıçını yırtarcasına bağıran bir enduro görmedim. Endurolar daha ziyade eski voswagen kaplumbağların sesini andırır diyebilirim.

sana motorumdan tavsiye edim =) bende bu fikirle yola cıktım performanslı, uzun yol yapablieceğim bir motor. vfr full grenaj race havası var =)

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
uzu yol için supersport motor alabilirsin tabi, ancak yakıt sarfiyatı ve biraz yorgun bir sürüş sana zahmet vermez ise, ancak elin alışır ve bileklerin ağrımaz ise hiç sorun olmaz, tabi şöyle çözümlerde var, böyle bir motoru alıp touring bağlantı seti takarsın ve gayet rahat sürüş olur, ben yıllar önce yurt dışında gsxr 1100 motoruma yapmıştı ve birçok arkadaşımda aynı şekilde uzun yollar yapardık, aslında tarzını belirleyip neyi seversen onu al derim, sadece lastik seçimin uzun yola uygun olsun.

arkadaşım önce şu soruları kendine sor.

1- daha önce hiç motor tecrüben oldu mu?
2- hangi hacimli motoru kaç km mesafede sürdün?
3- bu sürüşler genellikle şehir içi mi şehirler arası mı oldu?
4- motor tipleri hakkında bilgiye sahip misin yoksa sadece sesi güzel diye mi yarış motoru düşünüyorsun?
5- bu yarış motorunu alıp sadece uzun yolda mı kullanacaksın yoksa şehir içinde de belli süreler/km'ler harcayacak mısın?
6- bu motor için bütçen nedir?
7- motor harici gerekli güvenlik ekipmanların varmıdır yoksa onları da motorla birlikte mi alacaksın?
8- motor için benzin, bakım, ilk masraflar dahil çıkabilecek ekstra masraflar için belirli bir bütçe belirledin mi?

bu ve benzeri sorular daha da çoğaltılabilir ve hatta bu gibi sorular sitemizde yeterince yer buldu ve cevaplandı. biraz inceleme fırsatınız olursa püf noktaları, sürüş teknikleri, faydalı bilgiler gibi bölümleri tekrar değerlendirmenizi öneririm. bu bölümlerde yeterince açıklama mevcut.
saygılar.

Motosikleti
Cbr 650F
uzun yolda racing dışında hiç kullanmam
tabiki tek başına gidiceksen :)
arkadanda birisi varsa işin zor olur
basmadan duramazsın basmazsan zevki çıkmaz felan tercih meselesi aslında

bana soracak olursanız racing =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar